Анекдоти.
|
|
Воїн | Дата: Пн, 10.12.2007, 17:51 | Повідомлення # 1 |
писака-балакун
Група: Користувачі
Репутація: 4 []
Статус: поза мережею
| Пишіть усі анекдоти, що знаєте.
Мудрий не скаже, що сталося саме так - він скаже, що так він побачив.
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:04 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 6 []
| а самому шо слабо? лан. першим буду. питає викладач студента на екзамені, пробує десь загнати студента, а той ніяк. все знає, всюди відповідає, додаткові питання - тільки так. - ну, добре, - каже викладач. - останнє додаткове питання. якшо відповідаєш, то ставлю трійку. студенту діватись нікуди - треба хоч трійку заробити. погодився. - от йдеш ти по дорозі. і тут бачиш: лежить мішок розуму і і мішок золота. який би ти мішок взяв? - золота, звичайно, - впевнено відповідає студент. - от бачиш! а я би взяв розуму! - пробує обламати викладач. - та кому чого не вистачає! - реагує студент. та на тому діло не закінчилось. в обід студент приходить шось перекусити в їдальню. а всі столи зайняті, ніде нема вільного місця. і тільки одне-єдине знайшлось біля того викладача, який тільки шо пробував студента обламати. ну, діватись нікуди. йде сідати біля викладача. - гусак свині не товариш!!! - грізно каже викладач. - ну, тоді я полетів!!! - відмінно реагує студент. ну шо? хто ше на які анекдоти здатен?
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
Воїн | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:10 | Повідомлення # 3 |
писака-балакун
Група: Користувачі
Репутація: 4 []
| Маленький Ностердамус своїй мамі: - Мама-Мам, а шо у нас сьогодні на обід. - А ти, тіпа, не знаєш. Знаєте, чому блондинки відкривають сочок в магазині? Бо на упаковці написано "Відкрити тут" повідомлення в Айсік*ю: "Перешли це поідомлення десяти контактам з твого списку і отримай люлєй за флуд" Вам набридло, що вас лошать у смс-вікторинах? Тоді приймай участь у вікторин Нелох: відправляйте смс на короткий номер 8 800 зі словами "Я не лох": чимбільше есемес - тим більше ви нелох. Два наркомана зловили монашку, витягнули її на десятиповерховий будинок; скинули. Монашка впала і розбилася. Наркомани ще п*ять хвилин стоять дивляться вниз, тоді один сварливо каже каже: - Я ж казав не полетить, а ти - бетмен-бетмен. - Товарише Леніне, а це правда, що при комунізмі не ббуде грошей? - Ну, в кого буде, а в кого ні. В набитому трамваї: - Мужчіна, ви - п*яни. Мужчина, ви очєнь п*яни. Мужчіна, ви омєрзітєльно п*яни. - Дєвушка, у вас крівиє ногі, у вас очєнь крівиє ноґі, у вас омєрзітєльно крівиє ноґі - а я завтра протрєзвєю.
Мудрий не скаже, що сталося саме так - він скаже, що так він побачив.
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:20 | Повідомлення # 4 |
Admin
| виліз наркоман на дах. стоїть цюняє собі вниз. цигарку покурює. тут десь засильно перехилився і впав з даху. приземлився. лежить. позбігались люди. - шо сталось? шо тут сталось? - хтось впав? шо сталось? наркоман встає. дивиться на них всі і каже: - н-н-не з-н-н-наю. сам тільки шо прийшов.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:27 | Повідомлення # 5 |
Головний писака
Репутація: 7 []
|
душу - Богу, життя Україні, а честь - для себе!
|
|
| |
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:29 | Повідомлення # 6 |
Головний писака
| В Чехословаччині вирішили утворити Міністерство морського флоту. У Москві страшенно здивувалися. - Навіщо воно вам? У вас же немає моря! - Ну й що? -здивувалися чехи. - У вас же є Міністерство культури.
|
|
| |
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:29 | Повідомлення # 7 |
Головний писака
| Сидять два куми у львівській кав`ярні. Один другому каже: - А знаєте куме, що знову зробили москалі? - Що? - Посадили до свого літака жидів і збили нашу ракету!
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:30 | Повідомлення # 8 |
Admin
| Quote (respect) В Чехословаччині вирішили утворити Міністерство морського флоту. У Москві страшенно здивувалися. - Навіщо воно вам? У вас же немає моря! - Ну й що? -здивувалися чехи. - У вас же є Міністерство культури.
|
|
| |
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:31 | Повідомлення # 9 |
Головний писака
| Дядько Тарас вийшов на пригорочо потягується - ба, бачить - долі біля колодязя стоять люди - збираються пити. Дядько Тарас кидається до них - "Людеее, людеее, не пийте з криниці - вода отруєна! Люде, на пийте - вода отруєна!!!". люди ніби не чують. дядько тарас несеться щосили падає, роздирає сорочку, підіймається біжить далі - "ЛЮДИ !!!! ПОТРУЄТЕСЯ! НЕ ПИЙТЕ!! НКВД ОТРУЇЛО ВОДУ!!! НЕ ПИЙТЕ З КРИНИЦІ!!!" люди не реагують. Тарас падає, котиться кубарем, весь брудний підіймається продовжує бігти до людей - підбігаючи - "Люди! не пийте з криниці, вода отруєна!". люди повертаються і йому з москальским акцентом: - Чо ви гвааарітє? Ми нє панииимаем по украааінскі.. - Га? кажу, пийте обережно - вода холодна.
|
|
| |
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:33 | Повідомлення # 10 |
Головний писака
| Розмовляє поручик Ржевський з поляком: -- Як польською "дом"? -- "Дом". -- Як польською "земля"? -- "Земля". -- Як польською "жопа"? -- "Дупа". -- Це ж треба: із-за одного слова цілу мову придумали.
|
|
| |
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:37 | Повідомлення # 11 |
Головний писака
| Львів. Телефонний дзвінок: -- Алло, это прачечная? -- Ні, шановний пане, Ви помилилися, це Управління культури. Київ. Телефонний дзвінок: -- Алло, это прачечная? -- Дурачечная! Це Міністерство культури! Москва. Телефонний дзвінок: -- Алло, это прачечная? -- Х**чечная, козляра гребаный, это Министерство культуры!
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:40 | Повідомлення # 12 |
Admin
| зустрічається українець з москалем. от москаль і каже: - странний у вас язик. от напрімєр слово "незабаром". так ето за баром ілі нєт? нє поймьош - та то ше не страшно. от у вас мова дійсно дивна. от взяти слово "сравні". то як ти зрозумієш: чи то срав чи то ні.
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:43 | Повідомлення # 13 |
Admin
| заходить блондинка з великими навушниками в перукарню. і просить перукаря, щоб той підстриг так рівненько-гарненько, але щоб навушники не знімати. та перукар подумав, шо якась хвора, та й взявся стригти. стриже, а тут блондинка раптом заснула. думає перукар: "зніму навушники і підстрижу гарненько, а то буде як опудало хидити". от зняв навушники, пішов по гострі ножиці. приходить - блондика мертва лежить. перукар шокований підходить до неї, бере навушники і слухає: - вдих, видих, вдих, видих, вдих....
|
|
| |
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:47 | Повідомлення # 14 |
Головний писака
| Вирішили два хлопці піти москалів постріляти. Взяли шмайсери, йдуть Львовом. Аж бачать - стоїть хлоп, ніби чекає на когось. Один до другого каже: - Пiди спитай щось у нього, мабуть, вiн москаль. Тот підходить до хлопа, питає: - Чи Ви на когось чекаете? Хлоп: - Чекаю, чекаю- Перший повертається: - Ніби українець, нашою говорить- Другий до нього: - Так пiди спитай по їхньому! Хлопець знову підходить до чоловіка, питається: - Скажитє, ви каво-нібудь ждьотє? Чоловік нагло дістає споза спини шмайсер: - Та я вже й дочекався-
|
|
| |
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:47 | Повідомлення # 15 |
Головний писака
| Сидять бенедерівці у схроні і чистять гвинтівки. Раптом один вбігає і кричить: - Ви чули, москалі у космос полетіли! - Шо, всі?! - Та ні, один. - Та... Чистьмо, хлопці, далі...
|
|
| |