Анекдоти.
|
|
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:49 | Повідомлення # 16 |
Головний писака
Група: Адміни
Репутація: 7 []
Статус: поза мережею
| Прийшов дід до священика на сповідь. - Святий отець, грішний я! - І в чому твій гріх, син мій? - Під час Другої світової війни я ховав у себе в підвалі єврея. - Hy, це не гріх, а навпаки - свята справа! - заспокоїв його священик. - Але я змушував його платити мені за постій, - додав дід. - Так, це, звичайно, не добре, але адже і ти ризикував собою, син мій! - Дякую вас, святий отець, але в мене ще одне питання. - Яке? - Чи повинен я сказати йому, що війна вже закінчилася?
душу - Богу, життя Україні, а честь - для себе!
|
|
| |
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:49 | Повідомлення # 17 |
Головний писака
| Київ. Берег Дніпра. Потопаючий репетує: - Помогите, помогите!!! На березі стоїть дядько з вусами і говорить потопаючому: - Краще б ти, синку, вчився плавати, аніж отої псячої мови.
|
|
| |
respect | Дата: Пн, 10.12.2007, 18:50 | Повідомлення # 18 |
Головний писака
| Зустрічаються росіянин з українцем. Заходить мова про президентів: - Наш президент настоящий патриот, - каже росіянин. - Все делает для блага России! - Подумаєш, здивував...- зауважує українець. - Наш також...
|
|
| |
Воїн | Дата: Пн, 10.12.2007, 19:36 | Повідомлення # 19 |
писака-балакун
Група: Користувачі
Репутація: 4 []
| Жилі-билі дєд і баба, і нє било у ніх дєтєй - стєснялісь. Хочеш мати здорові і міцні зуби? - Слєді за базаром. - Яка у вас білосніжна посмішка, колґейт?!?! - Ні, містермускул для миття туалетів. Пан Прохвесор, якому 85 років заходить до аудиторії. Він поставив портфель на стіл. Аудиторія сміється. Викладач не може нічого зрозуміти... і тут помічає білий надпис на порфелі. Він зосередженно дивиться на портфель хвилин зо п*ять. потім дивиться на аудиторію і повільно здивовано питає: - Що, це, за, див-не сло-во з трьох букв?
Мудрий не скаже, що сталося саме так - він скаже, що так він побачив.
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 10.12.2007, 20:20 | Повідомлення # 20 |
Admin
Репутація: 6 []
| приходить група на екзамен. сідає. так труситься. нічо не знає. певно, в Тихолоза задавали ну, а викладач відкриває кватирку і питає: - що я зробив? всі: - кватирку відкрили. - ні! я шару впустив. давайте заліковки. всім ставлю "5". всі щасливі повибігали на коридор. розказують. так і так. викладача кватирку відкриває і шару впускає. всі тішаться. приходить наступна група на пару. сідають всі. вже раді. вже прикол знають. викладач підходить до вікна. відкриває кватирку і питає: - шо я зробив? всі хором: - ШАРУ ВПУСТИЛИ!!!! - ні. то я шару випустив! розпочинаємо іспит.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
капуста | Дата: Пн, 10.12.2007, 21:02 | Повідомлення # 21 |
писака-асистент
| В англійського студента питають за скільки часу він вивчить албанську мову. Той відповідає: - Ну якщо дасте всі необхідні книжки, аудіокасети і вчителя, то десь за дво роки. Питають в французького студента, той відповідає: - З книжками, касетами і вчителем за рік вивчу. Запитали в украєнського студента. У відповідь: - Ща докурю і підем здавати Запитують на одній з вулиць Львова старенького діді: - Діду, а як краще попасти в російське посольство? Дід трохи подумав, почухав голову і відповідає: - Ну....! Напевно з гранатомета... Добавлено (10.12.2007, 21:02) --------------------------------------------- Папа, откуда берутся слонята? - Видишь ли, Вовочка... - Только не рассказывай мне про аиста. Аиста его просто не поднимает. Как студенты сдают экзамены: Пеpвый куpс - тихо шелестят шпоpами. Втоpой куpс - достают бомбы. Тpетий куpс - спокойно списывают пpямо с конспекта. Четвеpтый - списывают с учебников. Пятый куpс - подходят с учебником к пpеподу: - Здесь читать? Hет? Здесь, что ли? Опять нет? Hу тогда сам ищи! Едет сын домой и звонит матери: - Мама я уже еду домой, может что купить? - Купи себе сука квартиру и уже не возвращайся!
зорі- то лише дірки в небі мої мрії - це те на що ти ніколи не погодишся
|
|
| |
Воїн | Дата: Пн, 10.12.2007, 23:20 | Повідомлення # 22 |
писака-балакун
| Суперанекдот. Якщо на вас у лісі напало стадо голодних журналістів - не панікуйте. Журналіста ноги годують - решту він не їстиме.
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 10.12.2007, 23:23 | Повідомлення # 23 |
Admin
| Quote (Воїн) Якщо на вас у лісі напало стадо голодних журналістів - не панікуйте. Журналіста ноги годують - решту він не їстиме.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
Lju | Дата: Вт, 11.12.2007, 21:25 | Повідомлення # 24 |
зацікавлений писака
Група: друзі сайту
Репутація: 1 []
| Одного разу чукча приніс в редакцію свій роман. Редактор прочитав і каже: - Розумієте, слабовато є...Вам може класичне щось почитати. Ви Багряного читали? А Українку?... - Аднако, нєт; Чукча нє чітатєль, Чукча - пісятель.Добавлено (11.12.2007, 21:25) --------------------------------------------- Яка різниця між жінкою і помилкою? Коли знаходиш помилку, то всі проблеми зникають. А коли жінку - всі проблеми тільки починаються!
Що є комедією, а що трагедією, виявляється з часом!
|
|
| |
Воїн | Дата: Ср, 12.12.2007, 22:39 | Повідомлення # 25 |
писака-балакун
| Дочка приходить додому з дитсадка (може навіть з універу) і постійно каже: "Ех, мусікапи". Батьки дивуються. На наступний день батьки піщлим до виховательки. Заходять вони в дитсадок, а там усі діти: "Мусікапи". Заходять до виховательки, а та перевертає кашу ложкою і з мрійливою тугою промовляє: "ЕХ... мужика би" Мужик приходить до сексопатолога і каже: - Я займаюсь цим-самим з дружиною два рази на день. - Це норрррмально, ви молодий - вам потрібно. - Ну, я ще з коханкою цей-самий два рази на день. - А це інша справа - тоді вам потрібно взяти себе в руки. - І це я теж - два рази на тиждень. Добавлено (12.12.2007, 22:39) --------------------------------------------- Тягнуть двоє чукч оленя за хвіст. Один каже: - Однака тяжоло олєня тащіть Другий: - Однако юрта всьо бліже і бліже. Йде їм на зустріч і каже: - Ви шо прідуркі? Тянітє ево за роґа - так же лєґчє. Тягнуть чукчі оленя за рога, один каже: - Однако лєгко олєня тянуть Другий каже: - Однако юрта всьо дальше і дальше. Сидять чоловік і дружина, чукчі. Чоловік стукає кулаком по столу і питає дружину: - Почєму люди говорят што ми такіє? - Ой, в двєрь стучат. - Сіді, жена - сам открою.
|
|
| |
Elvis | Дата: Чт, 13.12.2007, 20:35 | Повідомлення # 26 |
Admin
| купили дві блондинки хом*ячків. сидять і думають як їх тепер розрізняти. додумались відрізати одному лапку. нехай буде один з 3, а другий з 4 лапками. але вночі розумніший за блондинку хом*ячок з 3 лапками відгриз своєму сусіду лапку. вийшло в обох по три. блондинки зранку в шоці не знають шо робити. вирішують відрізати ше одну лапку. коротше, вони так повідрізали хом*ячкам всі лапки. потім сидять і думають. а шо тепер? як їх тепер розрізняти? - слухай!!!! а давай, твій - білий, а мій - чорний
|
|
| |
Воїн | Дата: Сб, 15.12.2007, 18:58 | Повідомлення # 27 |
писака-балакун
| -Добрий день, а Васю можна? -ПІШОВ У ДУПУ. -Та, а коли вернеться?
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 17.12.2007, 20:08 | Повідомлення # 28 |
Admin
| йдуть два чуваки по вулиці. їм назустріч дівчина йде і посміхається. - чувак, бачив - вона мені посміхнулась? ти то бачив? - хихихихихихи. та коли тебе перший раз побачив, то місяць перестати сміятись не міг. літо. вечір. закінчилась дискотівка. Оленка просить Іванка: - Іванку, проведи мене додому. там темна вулиця. проведи. ну провів. а Оленка просить: - Іванку, проведи мене до квартири. там лампочки розбиті. страшно. проведи. ну провів до квартири. Оленка каже: - Іванку, то може зайдеш на чай, тим більше вдома нікого нема. - слухай, Оленка, тоді може я збігаю в аптеку щось до чаю візьму?
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 17.12.2007, 20:56 | Повідомлення # 29 |
Admin
| деякі анекдоти з форуму львівської тусовки фрізбі: - ми стали жити краще, - сказав уряд. - ми за вас раді, - подумав народ. якщо блондинка зупинилась на перехресті і ввімкнула аварійку, то не поспішайте їй допомагати - вона просто ще не вирішила куди їй повертати. в номінації "Найкращі шпроти року" перемогла маршрутка №85 Туалетный утенок всегда сует нос не в свое дело... нова акція: збери мільйон кришечок від пива і отримай штучну печінку в магазині: - вибачте, ви не дали мені здачу. - вибачаю. В конкурсі "Україна очима москалів" переміг Василь зі Львова, який виклав очима москалів слово "Україна" з реклами: - я забираю вашу пральну машину в ремонт. - а як же я? - а ви вже ремонту не підлягаєте... кажуть, везе дурням і пиякам. тепер зрозуміло чому студенти найвезучіші люди в світі. оголошення в університеті: - екзамен не відбудеться. всі білети продані. Офіцер звертається до новобранця з строю: - Як прізвище? Відповідь: - Українець - Я тебе питаю, як прізвище твоє!!! - Українець. - Та прізвище, ти розумієш українську чи ні???!!! - Та Українець моє прізвище! Офіцер (підозріло) - Так... А національність? - Білорус. - Ти шо, знущаєшся?!!!!!!!!
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 17.12.2007, 20:59 | Повідомлення # 30 |
Admin
| офіцер робить перекличку. - петров! - Я! - Іванов! - Я! - Голопупенко! - Я! - отблінпрізвище!!! - Я!
|
|
| |