Анекдоти.
|
|
lyanochka | Дата: Сб, 19.01.2008, 12:39 | Повідомлення # 46 |
модний писака
Група: Користувачі
Репутація: 8 []
Статус: поза мережею
| Режисер львівського театру говорить актору: -покажи в очах - радість ...... -ні, не вірю, уяви, що в сусіда корова здохла ...... -ну це вже занадто. В тебе в очах радості на три корови, а може й на тещу. * * * Жінки – як морозиво: спочатку холодні, потім тануть, а в кінці – липнуть!
Серце моє, чуєш, не спи!...
|
|
| |
kvitka | Дата: Сб, 19.01.2008, 23:49 | Повідомлення # 47 |
писака-відвідувач
Репутація: 3 []
| lyanochkо, но-но ти мені тут про жінок не заганяйся, бо в мене весь той процес іноді бував із точністю до навпаки Сьогодні о 17 вечора з балкону третього поверху випав хлопчик. На щастя, малий якимсь чудом за шось зачепився і врятувався. Наступного дня чудо розпухло і почало боліти.
Політавши хоча б раз, твої очі назавжди будуть прикуті до неба... Одного разу там побувавши, ти приречений на все життя за ним сумувати... (Леонардо да Вінчі).
|
|
| |
Irzha | Дата: Пн, 21.01.2008, 16:30 | Повідомлення # 48 |
писака-доцент
Репутація: 6 []
| О, ше один анекдот майже про музикантів! Але трохи не так, як я люблю. Але все-одно анекдот хороший. Cвято міста в одного доброго лемківського містечка. В місцевий клюб приіхала джазова банда музику лабати. Але сталося їм велика шкода - лемки так тішилися, шо інструменти музикальні під час розвантаження на землю покидали і зламали саксафон. Голова району питає: - А шо хлопці без того не зіграєте? Музиканти: - Та який же джаз без саксафона , треба ремонтувати.... Голова району каже: - Та і там у нас за тамтою хатою коваль старий, він все годен поремонтувати, поїхали.. Сіли на фіру, поїхали до коваля..... Голова району: - А шо вуйку Миколо зремонтуєте то хлопцям?... Вуйко: - Зремонтую, чо не зремонтую, але але треба почекаьти десь години дві... З кузні чути страшний гуркіт і матюки, які тут навіть писати стидно. Через дві години виходить вуйко: - Файні ви хлопці, але скажіть як ви так трембіту погнули???
Смерть Злим Чінгерам і Виробникам Великих Картонних Коробок!
Повідомлення відредагував Irzha - Пн, 21.01.2008, 16:32 |
|
| |
Дідько_пелехатий | Дата: Пн, 21.01.2008, 16:43 | Повідомлення # 49 |
писака-відвідувач
Репутація: 2 []
| Irzha, класно концерт в них видно вдався супер
не з'їм, так понадкусую:))
|
|
| |
Irzha | Дата: Вт, 22.01.2008, 18:35 | Повідомлення # 50 |
писака-доцент
| Дідько_пелехатий, та. Концерт не вийшов. А хоча чо. був файний лемківський чи там гуцульський джаз. Добавлено (21.01.2008, 20:04) --------------------------------------------- Я тут ше один згадала. Але він скорше повчального характеру. Конкурс гітаристів. Виходит якийсь молодий тіп, включє гітарку і починає грати. І за спиною грає, і одною рукою, і язиком. І взагалі такі штуки видає. Там Хендрикс нервово курить всторонці. Публіка в відпаді. Овації. Гітрасист задоволено сідає на місце. Дальше виходить старий олдскульний дядько, включає гітару і дає одну-єдину протяжну ноту. Зал в шоці. Десятихвилинні неприпинні оплески. Журналісти підбігають до олдскульного вуйка, питають,як так вийшло в чому секрет. Молодий ж гітарист грал взагалі чим тільки міг? Відповідь старого олдового чувака була геніальною: Розумієте він тільки шукає свою ноту, а я її вже знайшов. Добавлено (22.01.2008, 18:34) --------------------------------------------- О, я ше один анекдот згадала, але то вже не з серії моїх улюблених: дальтонік Василько досі вважає, що збирає кубіка-рубіка за 14 секунд Добавлено (22.01.2008, 18:35) --------------------------------------------- О, я ше один анекдот згадала, але то вже не з серії моїх улюблених: дальтонік Василько досі вважає, що збирає кубіка-рубіка за 14 секунд
|
|
| |
Олянька | Дата: Пт, 01.02.2008, 16:02 | Повідомлення # 51 |
модний писака
Репутація: 2 []
| - Зайшов у ресторан, а там усі паличками їдять! - Та це, напевно, китайці були? - Я теж спочатку так подумав, а потім придивився - лижники!
Всі ми ангели з одним крилом: щоб злетіти, нам треба когось обійняти
|
|
| |
Irzha | Дата: Пт, 08.02.2008, 10:10 | Повідомлення # 52 |
писака-доцент
| Я тут анекдот згадала. Але він трохи той... історичнобезглуздий. Отже, тішаться совєти своєю красною армією. І думають: треба нею, доблесною, похвалитися. Запросили на парад Юлія Цезаря, Македонського і Наполеона. Стоять вони на балкончику. Спостерігають. Там якраз техніка йде. Цезар Юлій: - От, були би в мене такі автомати, я б реально весь світ покорив. Македонський: - Ах, були би в мене такі-от танки, я б реально до тої Індії не 10 років йшов. Весь світ би покорив. Наполеаон так подумав, голову почесав: - Та-а... А була б в мене така газета як "Правда", ніхто б так і не дізнався про Ватерлоу.
|
|
| |
капуста | Дата: Пт, 08.02.2008, 19:30 | Повідомлення # 53 |
писака-асистент
| Две блондинки разговаривают в аэропорту, глядя на Боинг 777: - Слушай, как же такую махину угоняют? Куда же её спрячешь? - Ты что, дура?! Их угоняют в небе, когда они маленькие... Идет лысый по пустине, тут кто-то из-за угла хватает его за волосы - и об асфальт. Неизвестные фразы известных людей - И чего нам дома не сиделось!? (А. Гитлер) - Что за с*ка кинула? (И. Ньютон) - Нет, в целом отдохнули неплохо! И чего они обиделись? (Мамай) - Них* себе прогнозик! Них* себе дождичек! (Ной) - Какие наф* ракеты! Мы чуть ли не копьями воюем! (С. Хусейн) - И как эту хню доказать? (А. Энштейн) - Зае**сь формулировочка! (Пифагор) - тут, про водку надо думать, а в голове какие-то таблицы! (Д. Менделеев) - Да не бойся, всё будет работать! (Б. Гейтс) - Кто петь не умеет? Это я петь не умею?! (К. Лель) - Кто пид*р? Я пид*р? Застрелю, с*ка! (А. Пушкин) - Сынок, как дела в школе? (Иван IV Грозный) - Живут же *лядь люди! (Петр I) - Кто дороги не знает? Да я с закрытыми глазами куда хошь вас доведу! (И. Сусанин) - Если это аппендикс, вот это тогда что за х*ня? (Гиппократ) - Щас ещё по стаканчику пацаны и пойдем! Португальцы уже на поле! (М. Измайлов) - Пошли, я знаю короткую дорогу! (Моисей) - Вот это приходы! (Будда) - Да ладно тебе Моника, что ты ломаешся! Кто узнает? (Б. Клинтон) - Да чё я тебя обманывать что ли буду!? (Мефистофель) - Мама, я опять летал во сне! (З. Фрейд) - Ну ведь хуже то не будет! (В. Ленин) - Здесь был мой конь! У меня все ходы записаны, железяка ё**ная! (Г. Каспаров) - Да не нужна нам нефть, мы оружие ищем! В Багдаде все спокойно! (Д. Буш) - Вы меня больше слушайте, я вам ещё и не такой х**ни наговорю! (Конфуций) - В умелых руках и х** балалайка! (В. Моцарт) - И как эта хня полетит? (Ю. Гагарин)
зорі- то лише дірки в небі мої мрії - це те на що ти ніколи не погодишся
|
|
| |
Elvis | Дата: Пт, 08.02.2008, 21:31 | Повідомлення # 54 |
Admin
Група: Адміни
| Quote (капуста) Две блондинки разговаривают в аэропорту, глядя на Боинг 777:- Слушай, как же такую махину угоняют? Куда же её спрячешь?- Ты что, дура?! Их угоняют в небе, когда они маленькие...
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
Тяпа | Дата: Сб, 09.02.2008, 10:35 | Повідомлення # 55 |
писака-балакун
Репутація: 5 []
| Посетитель кафе обpащается к баpменy: - Мне что-нибyдь подешевле и попьянее. Баpмен отвечает: - Извините, но Зинка yшла несколько минyт назад...
Не цінуєш коли маєш, а коли втрачаєш !!!
|
|
| |
капуста | Дата: Сб, 09.02.2008, 13:59 | Повідомлення # 56 |
писака-асистент
| Значит курнул себе как то вечером наркоша дома, сел перед телевищором и втыкаэт, тут ""ДЗИНЬ_ДЗИНЬ", дзвонок в дверь.... ---БЛЯ.,.... ну хто тут ищьо припьорса..... Открываэт значит дверь, а там такая х.....й...."""ня в капешоне и с косой:))) Он такой..: --Ты кто б"""ля --:)))Смерть за тобой пришла.:)) ---ООО бл**я ну заходи рас пришла:)) --Слушай смерть, я знаю у меня эсть одно желаниэ да....? -- Ну да давай валяй.... --Ну я курну и пойдьом...:)) --А што такоэ курну? Наркоман обрадовалса..: ---ООООО Блин а ты не знаэш:)))??? ну я тебе обэсню... Обэснил он смерте што такоэ курну.....Смерть унесло... На следуй....утро смерть....: --Ну што я пойду ато у меня дела....:) Наркоша обрадовалса.....пронесло.... Вечером ху**ня повтаряэтса....... Открываэт дверь, опять смерть.. --Ну чьо заходи раз пришла:)), чьо курньом???? --Не харош бля вчера уже курнули...:))) --Ну тогда я курну и пойдьом... --ну давай....кури... Забил парашутик и давай курить.... А СМЕРТЬ ЭМУ : --А ето што? --Парашут:)) --А што такоэ Парашут? --ооооо а ты незнаэш б*я , ну я тебе шяс обэсню:)) НУ обэснил смерти што такоэ парашют.....Смерть опять унесло, утром ну давай я пойду у меня дела:)) Вечером опять дзвонок в дверь, открываэт, стоит смерть и такая: --ну чьо???? курньом и я пойду:)))))) Звонок в секс по телефону. -Я исполню любые ваши грязные желания... -Люсь, это Я. Домой поедешь, хлеба купи... Добавлено (09.02.2008, 13:59) --------------------------------------------- песиміст не бачить нічого в кінці тунелю. оптиміст бачить світло. реаліст розуміє що це наближається поїзд. а машиніст поїзда бачить трьох придурків, що сидять на рейках
зорі- то лише дірки в небі мої мрії - це те на що ти ніколи не погодишся
|
|
| |
Тяпа | Дата: Нд, 10.02.2008, 19:30 | Повідомлення # 57 |
писака-балакун
Репутація: 5 []
| Новый директор убрал из своего кабинета диван. Через некоторое время прибегает испуганная секретарша: - Петр Иванович, меня что - уволили?Добавлено (10.02.2008, 19:28) --------------------------------------------- Зупиняє таксі оголена жінка. Таксист усю дорогу з неї очей не зводить. Вона обурюється: - Ти що, голих жінок не бачив? - Та мені байдуже, чи ви в одязі, чи без! Я оце думаю, звідки ви гроші діставатимете... Добавлено (10.02.2008, 19:30) --------------------------------------------- Сидять в туалеті два студенти і розмовляють: - Сашко, ти екзамен здав? - Та ні. Декан, як бик вперся і не хоче ставити. Раптом з третьої кабінки: - І не здаси!
Не цінуєш коли маєш, а коли втрачаєш !!!
|
|
| |
Irzha | Дата: Чт, 14.02.2008, 19:07 | Повідомлення # 58 |
писака-доцент
| Він почав займати занадто багато місця, ви вже не знаєте, шо з ним робити? - ВІдправте сина в армію!Добавлено (14.02.2008, 19:05) --------------------------------------------- Про Штірліца: Штірліц лежав на підлозі, маскуючись під окурок. Добавлено (14.02.2008, 19:07) --------------------------------------------- О,ше один про Штірліца: Штірліц і Шеллінберг стріляли почерзі. Черга помітно рідшала...
|
|
| |
Elvis | Дата: Сб, 16.02.2008, 10:45 | Повідомлення # 59 |
Admin
Група: Адміни
| Йде дівчинка селом і веде корову. Корова рветься на всі сторони, так що дівчинці ледво втримати. На зустріч йде священик. - Слава Ісусу Христу. - Слава на віки Богу Святому – куди дитинко йдеш з тою коровою? - Веду її до бика. - А не міг би твій татко то зробити? - Ні, мусить бути бик.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
Tekkila | Дата: Нд, 17.02.2008, 11:18 | Повідомлення # 60 |
писака-балакун
Репутація: 3 []
| попали дві блондинки на безлюдний острів. і зловили вони золоту рибку. каже риба першій блондинці -Що хочеш, чого бажаєш -хочу бути розумною... бац і перетворила її риба на брюнетку...брюнетка подивилась по сторонах і поплила до материка каже риба другій -що бажаєш -бути розумнішою ніж та, перша... бац і перетворила її риба на шатенку. Шапенка подивилась по сторонах, побігла зробила човен... і поплила до материка питається риба третю -що бажаєш -хочу бути розумніша за тих двох бац і перетворила її риба на мужика. Мужик подивився по сторонах і пішов на материк через міст
|
|
| |