Анекдоти.
|
|
Рейдер | Дата: Пн, 18.02.2008, 22:14 | Повідомлення # 61 |
модний писака
Група: Користувачі
Репутація: 7 []
Статус: поза мережею
| Розмова начальника з підлеглим. - Ви виконали моє завдання? - Так - Ви ж його не виконували, так? - Ні, виконував. - І шо треба було робити? - Всяке різне.Добавлено (17.02.2008, 15:01) --------------------------------------------- Если дома нет ни кетчупа, ни мяса... вообще ничего, то макароны после варки надо жарить - чтобы они были со вкусом сковородки. (с)Вкрав. Добавлено (17.02.2008, 20:43) --------------------------------------------- Стоїть чоловік зі стаканом горілки, думає: - Не хочу пити, не хочу пити... Випив. - Яка сила волі!Не хотів, а випив! Добавлено (18.02.2008, 22:14) --------------------------------------------- - Тат, тут одеколон стояв, ти не бачив? - Ну так...Кхм...
Я довго думаю.Довше, ніж роблю.Чим довше думаю, тим менше роблю.Тому що думаю я в основному про те, шо би зробити такого, шоб нічого не робити.
|
|
| |
lyanochka | Дата: Ср, 20.02.2008, 19:58 | Повідомлення # 62 |
модний писака
Репутація: 8 []
| Нове нерепрезентативне опитування "5 каналу": Хто винен у всіх бідах України? 1 — Росія 2 — Москва 3 — Кремль *** Околиця Львова, ранок, перехрестя, стоїть ДАЇшник на дорозі. Їде модна така машина, - дай, думає, спиню... Зупиняє... - Доброго ранку! - Доброго! - Ваші документи, будь ласка. - Будь ласка! - Вийдіть з машини. - Із задоволенням! Виходить здоровенний вуйко в вишиванці, все при ньому, посміхається собі у вуса... - Що, - гарний настрій? - Так, гарний! - Відкрийте багажник. - Прошу... Відкриває, а там - труп в мішку, порубаний на дрібні шматки, кров, м'ясо і все таке... - Що, - москаль?... - Еге ж... - Яке прикре самогубство... *** ..................не думайте, що я якась маніакально повернута на москалях.. просто ті анекдоти, які українською, удеж часто "трохи" обмежені в тематиці-),,, а мене це і тішить-)
Серце моє, чуєш, не спи!...
|
|
| |
Рейдер | Дата: Ср, 20.02.2008, 20:32 | Повідомлення # 63 |
модний писака
Репутація: 7 []
| Керлінг.Олімпійським чемпіонкам запропонували рекламувати швабри. А олімпійській чемпіонці з фрістайлу запропонували рекламувати катапульти! А ось олімпійському чемпіону з біатлону запропонували серйозну роботу.
Я довго думаю.Довше, ніж роблю.Чим довше думаю, тим менше роблю.Тому що думаю я в основному про те, шо би зробити такого, шоб нічого не робити.
|
|
| |
Irzha | Дата: Пн, 25.02.2008, 22:18 | Повідомлення # 64 |
писака-доцент
Репутація: 6 []
| Анекдот про Штірліца! Але він такий. Його вкурити треба. Дев`ятого березня сорок п`ятого року Штірліц йшов по берліну при всіх орденах. На зустріч на моцику їдуть два ССовця на мотоциклах. - Металіст. - подумали ССовці. - Байкери. - подумав Штірліц.
Смерть Злим Чінгерам і Виробникам Великих Картонних Коробок!
|
|
| |
Tekkila | Дата: Нд, 02.03.2008, 01:23 | Повідомлення # 65 |
писака-балакун
Репутація: 3 []
| іде мама з дитиною в магазині. малий -мамо, мамо, хочу морозива -піжди сину -я не хочу піжди, я морозива хочуууууууууууууууууууууууууу
|
|
| |
Irzha | Дата: Пн, 03.03.2008, 15:29 | Повідомлення # 66 |
писака-доцент
| Не знаю, чи то вже хтось писав. Але напишу. Наші зупинки прекрасно відповідють нашій погоді: Отвори в "стінах" для вітру. Скляна стеля для спеки і спеціально для зими металічні лавки.
|
|
| |
капуста | Дата: Пн, 03.03.2008, 21:43 | Повідомлення # 67 |
писака-асистент
| Мій друг патологоанатомом працює. Хлопець такий відлюдний, неговіркий, неусмішливий. Навіть очима так робить: МОРГ, МОРГ... — Що таке один єврей? — Торгова точка. — А що таке два євреї? — Шаховий турнір. — А що таке три євреї? — Симпозіум. — Що таке один росіянин? — П'яничка. — А що таке два росіянина? — П'яна бійка. — А що таке три росіянина? — Бунт. — Що таке три євреї і три росіянина разом? — Штаб Військово-Морських Сил України... Пляж Чорного моря. Відпочивають дві сім'ї: російська та українська. Російська зовсім маленька дівчинка бігає поністю гола. На цю картину сидить і дивиться країнський хлопчик. Дивиться довго. - Казала мені мама, що москалі від нас відрізняються, але щоб настільки... -Ну що, куме, йдемо в місто москалів бити? -Куме, а як нас поб'ють? -А нас за що?.. -Куме, а як ми взнаєм, чи то москаль? -А ми його спитаєм! -Вибачте, Ви когось чекаєте? -Ні, не чекаю. -Нє, куме, так ми не взнаєм. Дивітся. -Простите, вы кого-то ждете? Незнайомець витягає ніж: -А я вже й дочекався... З оголошення: <Закоренілий холостяк познайомиться з неохайною, малокультурною, бридкою, сварливою жінкою, щоб зміцнити своє переконання>. Син питає в батька: - Тату, а це правда, що всі казки починаються словами "Жили собі дід та баба..."? - Ні, синку. Справжні казки починаються словами: "Якщо ви проголосуєте за мене на виборах..." Він і вона. Він читає: - Руки повільно від грудей переходять на плечі, далі вниз по хребту, ковзають по спині до стегон, плавно переходять на живіт... - Любий, це що, Камасутра? - Ні, інструкція з митного огляду. В лісі під час грабіжки: -Злодій: гроші чи життя! -Дам пану грошей і життя моєї тещі
зорі- то лише дірки в небі мої мрії - це те на що ти ніколи не погодишся
|
|
| |
Irzha | Дата: Вт, 04.03.2008, 18:33 | Повідомлення # 68 |
писака-доцент
| Tekkila,
|
|
| |
ля | Дата: Чт, 06.03.2008, 20:34 | Повідомлення # 69 |
модний писака
Репутація: 2 []
| ЇДУТЬ В КУПЕ УКРАЇНЕЦЬ, РУСЬКИЙ, І БІЛОРУС. УКРАЇНЕЦЬ ЗВЕРХУ СПИТЬ, А РУСЬКИЙ И БІЛОРУС ВНИЗУ СИДЯТЬ. БІЛОРУС ДУМАЄ ЯК БИ УКРАЇНЦЯ ПОНЕРВУВАТИ - ВЗЯВ ПЕРДНУВ ГОЛОСНО І КРИЧИТЬ "ГОЛ! БЄЛАРУСІЯ-РАСІЯ АДІН-НОЛЬ!". РУСЬКИЙ ТОДІ, ЩОБ НЕ ВІДСТАТИ ВІД БІЛОРУСА, НАДУВСЯ - І ПЕРДНУВ АЖ 2 РАЗИ, ТАК, ЩО АЖ ВАГОН ЗАТРІЩАВ, І КРИЧИТЬ "ГОЛ! ГОЛ! БЄЛАРУСІЯ-РАСІЯ АДІН-ДВА!". УКРАЇНЕЦЬ, ЯКИЙ ПІСЛЯ ЦЬЮГО ТОЧНО ПРОКИНУВСЯ, ДІСТАВ СВОГО ПІСЮНА, ОБІССЯВ ЗВЕРХУ РУСЬКОГО І БІЛОРУСА, І ПРОКРИЧАВ "НЕЗВАЖАЮЧИ НА ДОЩ МАТЧ ПРОДОВЖУТЬСЯ!"
не буду про любов
|
|
| |
Irzha | Дата: Пт, 07.03.2008, 19:31 | Повідомлення # 70 |
писака-доцент
| ля, якісь ви непристойно непристойні....
|
|
| |
ля | Дата: Сб, 08.03.2008, 00:31 | Повідомлення # 71 |
модний писака
| пардон, другий раз змовчу
не буду про любов
|
|
| |
Irzha | Дата: Сб, 08.03.2008, 20:02 | Повідомлення # 72 |
писака-доцент
| ля, та вже аж так радикально, думаю, не треба.
|
|
| |
ля | Дата: Нд, 09.03.2008, 07:44 | Повідомлення # 73 |
модний писака
| ой, і так недобре, і так погано... ви уж как-нібудь рєшитєсь
не буду про любов
|
|
| |
Irzha | Дата: Нд, 09.03.2008, 14:33 | Повідомлення # 74 |
писака-доцент
| ля, я подумаю...
|
|
| |
ля | Дата: Нд, 09.03.2008, 19:50 | Повідомлення # 75 |
модний писака
| please do
не буду про любов
|
|