Українські фільми
|
|
Varvara_Serafym | Дата: Чт, 13.12.2007, 16:53 | Повідомлення # 1 |
писака-новачок
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Статус: поза мережею
| З метою популяризації українського кінематографу викладаю тут список українських фільмів, які маю в електронному варіанті, і якими можу поділитися з усіма охочими: Сад Гетсиманський. "ВІЙНА - УКРАЇНСЬКИЙ РАХУНОК" DVDRip (2002) [1]. "ВІЙНА - УКРАЇНСЬКИЙ РАХУНОК" DVDRip (2002) [2]. "ВІЙНА - УКРАЇНСЬКИЙ РАХУНОК" DVDRip (2002) [3]. Карпатське золото. Молитва за гетьмана Мазепу. Атентат – Осіннє вбивство у Мюнхені (1995). Фучжоу (1993). Козаки ідуть (1991). Нескорений. Тигролови (1994). Тартак і Ніч лава „Не кажучи нікому”. Три любові Степана Бандери. 65 років УПА. Залізна сотня. Вишневі ночі. Далекий постріл. Камінний хрест. Олександр Довженко – Арсенал (1928). Анничка. Наталка-Полтавка (1936). Поки є час (1987) . Така пізня така тепла осінь (1981). Тіні забутих предків. Украдене щастя Вавилон XX. Земля. Білий птах з чорною ознакою. Собор на крові. Чорна Долина (1988). Голод-33. Іван Миколайчук „Посвята” (1998). Камінна душа (1989). Танго смерті (1991). Вечори на хуторі біля Диканьки. Кайдашева сім'я (1993). Захар Беркут (1971). У рамках долі - Історія 1-ї української дивізії УНА 1943-1945 . Великий злам. Війна без переможців [Історія ОУН-УПА]. Всесвіт у моїх долонях/DVDrip (2007). Фільм Володимира Ар‘єва про донецьку мафію (2007). Tой, що пробудив Кам'яну державу (2006) DVDRip. Павло Загребельний (Сонет 29) Мультфільми українською: 750 Львів (1256-2006) (DVD-5) Енеїда (мультфільм)
Не все так погано, як видається... Буде ще гірше :)
|
|
| |
Elvis | Дата: Чт, 13.12.2007, 18:02 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 6 []
| я вже частину тих фільмів передивився і можу сказати, що деякі з них дуже хороші. "Білий птах з чорною ознакою" - всім раджу, "Тіні забутих предків" - то наша класика, то обов'язково всім тре подивитись, "Камінний хрест" - дуже професійно зроблений в умовах того часу, вартий уваги фільм. дивився ше Довженка і скажу, шо не в захваті від його фільмів. 2 Варвара: проси шо хочеш за "Вавилон XX" і за "750 Львів" . "Вавилон" я вже другий рік шукаю, а "750..." просто цікаво подивитись. ше маю "Пропала грамота" - то всім фільмам фільм.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
Varvara_Serafym | Дата: Чт, 13.12.2007, 18:26 | Повідомлення # 3 |
писака-новачок
Репутація: 0 []
| нічьо не тра. тіко двд-шки щоб записати і напрягти мене, щоб не забула
Не все так погано, як видається... Буде ще гірше :)
|
|
| |
Tekkila | Дата: Нд, 27.01.2008, 16:37 | Повідомлення # 4 |
писака-балакун
Репутація: 3 []
| незнаю, як там фільми, але мульти створені нашими- хороші...хоча порівнюючи з інозенмими, то укр.- відстають, але то нічо- ми всім покажемо з якого ми тіста роблені
|
|
| |
lyanochka | Дата: Нд, 27.01.2008, 19:12 | Повідомлення # 5 |
модний писака
Репутація: 8 []
| "помаранчеве небо" має хтось? дуже цікаво подивитись-)
Серце моє, чуєш, не спи!...
|
|
| |
Elvis | Дата: Нд, 27.01.2008, 20:07 | Повідомлення # 6 |
Admin
| я десь мав, але вже загубив. в принципі можу знов пошукати, але мені не сподобалось. фігня соплива
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
lyanochka | Дата: Нд, 27.01.2008, 20:15 | Повідомлення # 7 |
модний писака
| про те, що це мило, я вже десь чула таку думку ... Але, якщо маєш можливість... Буду вдячна-)
|
|
| |
Elvis | Дата: Нд, 27.01.2008, 23:09 | Повідомлення # 8 |
Admin
| готуй диск. тобі повезло. вже знайшов.
|
|
| |
lyanochka | Дата: Пт, 01.02.2008, 21:38 | Повідомлення # 9 |
модний писака
| подивилась я те "памаранчеве небо".... хороша ідея, вічна музика і кілька дуже красивих зйомок (з яблуками перед лобовим склом класно виглядало).......Але... мені здається, що можна було зробити дещо дійсно грандіозне і масштабне... все ж таки наша революція була варта того... не сподобалась та українська, яку я почула у фільмі,... чи то... може нам вже звичніше чути у фільмах, най і українських, російську мову????? тепер увага: хто має ссилку "орандж лав"?
|
|
| |
prostofajna | Дата: Сб, 02.02.2008, 12:01 | Повідомлення # 10 |
модний писака
Репутація: 1 []
| орандж лав якшо хош після канікулів тобі принесу... улюблений мій український фільм, тобто мультик(я велика цінителька цього виду мистецтва)))) - "енеїда"я її бачила, якшо не помиляюсь 54 рази)))
|
|
| |
Yanek | Дата: Нд, 03.02.2008, 00:23 | Повідомлення # 11 |
зацікавлений писака
| маю дуже файний український мультик "Йшов трамвай №9". NB. Той мультик мав якісь міжнародні нагороди, не буду брехп ти які ))
В неї вже все було давно...
|
|
| |
Elvis | Дата: Нд, 03.02.2008, 00:42 | Повідомлення # 12 |
Admin
| Yanek, той мультик взяв ведмедика на Берліналле. і з мене пиво, якшо ти мені його даш.
|
|
| |
Yanek | Дата: Нд, 03.02.2008, 00:55 | Повідомлення # 13 |
зацікавлений писака
| без проблем. завтра можеш мене перестріти ввечері на Ринку ( за деталями у приват)
В неї вже все було давно...
|
|
| |
капуста | Дата: Нд, 03.02.2008, 12:41 | Повідомлення # 14 |
писака-асистент
| lyanochka, помаранчеве небо то фігня! при чому повна.. дивилась і думала як то знімали.....
зорі- то лише дірки в небі мої мрії - це те на що ти ніколи не погодишся
|
|
| |
lyanochka | Дата: Нд, 03.02.2008, 12:55 | Повідомлення # 15 |
модний писака
| не повна! просто надто солодка і примітивна.. але мені приємно спогадами повертатись у той час, а той фільм хоч трохи, але нагадує те, що я бачила по п"ятому.. Був хороший задум зробити кіно про 2004, але не вдалось його сильно реалізувати. ось і все.
|
|
| |