jestem tutaj :D
|
|
Elvis | Дата: Нд, 27.01.2008, 13:49 | Повідомлення # 31 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 6 []
Статус: поза мережею
| kvitka, для мене магії не існує, але воля ваша - я її не заперечую. я просто скептично до того ставлюсь.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
Дідько_пелехатий | Дата: Пн, 28.01.2008, 20:49 | Повідомлення # 32 |
писака-відвідувач
Група: Користувачі
Репутація: 2 []
| народ, давайте збиватись з тої теми, а то перетворимо писаки на "Відьомський віщун"
не з'їм, так понадкусую:))
|
|
| |
Irzha | Дата: Ср, 30.01.2008, 13:41 | Повідомлення # 33 |
писака-доцент
| Добре. Я за!
Смерть Злим Чінгерам і Виробникам Великих Картонних Коробок!
|
|
| |
Рейдер | Дата: Чт, 31.01.2008, 23:54 | Повідомлення # 34 |
модний писака
Репутація: 7 []
| Відійшли ви від теми топа.... Звати мене Рома Пагулич, думаю хтось мене та й знає)) шо б ше написати...Казати про свої якості якось необ'єктивно, люди ліпше скажуть.Вчився(!) в музичній школі грати на (прошу не сміятись) баяні, як навчився так і забув всьо.Кажуть шо я пофігіст, але то не так!Чесно-чесно)) Вроді всьо на даний момент.
Я довго думаю.Довше, ніж роблю.Чим довше думаю, тим менше роблю.Тому що думаю я в основному про те, шо би зробити такого, шоб нічого не робити.
|
|
| |
Elvis | Дата: Пт, 01.02.2008, 15:03 | Повідомлення # 35 |
Admin
| Рейдер, чувак, я тебе знаю
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
Рейдер | Дата: Сб, 02.02.2008, 21:55 | Повідомлення # 36 |
модний писака
Репутація: 7 []
| Elvis, здивував
Я довго думаю.Довше, ніж роблю.Чим довше думаю, тим менше роблю.Тому що думаю я в основному про те, шо би зробити такого, шоб нічого не робити.
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 15.12.2008, 15:24 | Повідомлення # 37 |
Admin
| тойво, я ше тутка не писав. на ПиСаКаХ - Елвіс, в житті - Тарас Назарук другий курс, друга група(найкраща!!!!). шось люблю - шось не люблю (то всім пофік)))) скажу одне: якби ви всі мали щурів, то мій Елвіс порвав би їх всіх одним махом)
|
|
| |
SumpatjashkA | Дата: Чт, 18.12.2008, 23:30 | Повідомлення # 38 |
писака-новачок
Репутація: 0 []
| Привітики всім) ну щож давайте знайомитись? Звуть мене Юля Заткальницька, я тільки перший курс , тай все напевно....кого що цікавить пишіть розповім все
|
|
| |