я - Українець!
|
|
lyanochka | Дата: Сб, 16.02.2008, 16:49 | Повідомлення # 1 |
модний писака
Група: Користувачі
Репутація: 8 []
Статус: поза мережею
| Згадується мені третє вересня.. наше перша офіційна студентська зустріч... і пригадується мені пан, який "дуже завуальовано" пробуджував у нас "любов до України" (пам"ятаймо - то було перед виборами )... Пам"ятаєте відео, яке показував він? чи ні?..власне, я його бачила і до того, а воно в мене й досі викликає купу емоцій. Як на мене, воно заслуговує на створення ще однієї теми. Зрештою, кидаймо сюди все патріотичне - розвиваймо Україну у собі! я - Українець!
Серце моє, чуєш, не спи!...
|
|
| |
Elvis | Дата: Сб, 16.02.2008, 18:52 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 6 []
| в мене є той фільм. колись літом побачив в маршрутці і дуже сподобалось. потім побачив 3 вересня і ше більше захотів його знайти. справді пробуджує патріотичні почуття. але якшо вже в такому ПАТРІОТИЧНОМУ фільмі є помилки, то це вже капці уважно читайте написи і помилки побачите.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
Irzha | Дата: Нд, 17.02.2008, 20:43 | Повідомлення # 3 |
писака-доцент
| По-моєму, головне не форма, а зміст.
Смерть Злим Чінгерам і Виробникам Великих Картонних Коробок!
|
|
| |
lyanochka | Дата: Нд, 17.02.2008, 21:29 | Повідомлення # 4 |
модний писака
| підтримую... власне, хотіла відписати раніше, але якось в метушні днів ( ) забулась... як на мене, кожному, навіть зкацапілому українцеві відчутно ту любов до землі, якою пронизане це відео... укр.орфографію і сама на четвірочку знаю, але це не стає назаваді мому хворобливому патріотизму.
|
|
| |
Elvis | Дата: Нд, 17.02.2008, 22:52 | Повідомлення # 5 |
Admin
Група: Адміни
| так то і є зміст, а не форма. чи по-вашому нічого страшного не сталось якби той фільм зробили взагалі не українською, а якимось суржиком? "ізжу"(то одна з помилок у фільмі) - то вже орфографія навіть не на четвірочку, а на серйозну двійку. от який патріотизм, така і країна.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
lyanochka | Дата: Пн, 18.02.2008, 15:57 | Повідомлення # 6 |
модний писака
| скажу одне - чим сумніші думки, тим трагічніша кратинка навколо. Добавлено (18.02.2008, 15:57) --------------------------------------------- ні.. одного мало... У нашій країні мало сфер, у яких відсутні проблеми. Згадаймо цирки з перевиборами, арештами екс-міністрів, цінами на іжу, російською попсою на радіо і ТБ, згадаємо, зрештою, мовлення відомих нам людей..... Я не є людиною, яка ведеться на все, що є, і задовільняється низами, бо розумію - ідеалу треба прагнути. Помилки у цьому роліку, це не є плюс до нього. Просто я маю надію, що його створювала не якась промоушен-компанія заради якоїсь соціальної реклами, знявши яку б, вона отримала винагороду чи ще щось... у такому випадку за такі порушення правопису тре робити наганяй.....Я сподіваюсь, шо це відео зробив якийсь малий 16-й хакєр, який всього-на-всього переповнений любов"ю до землі і, який не в курсі, яки пишеться слово "ізжу"..... -)))))) головне любити Україну, а решта через працю додасться!
|
|
| |
ЮлькА | Дата: Вт, 19.02.2008, 16:30 | Повідомлення # 7 |
писака-відвідувач
Репутація: 5 []
| Файний ролик, помилки, звісно, є, але оскільки янавіть такого не спромоглася зробити, то... Якщо серйозно, то такі справи дійсно тішать. Бо підтверджується думка про те, що існує певний поступ в усвідомленні своєї нації, самих себе. Як би заяложено це не звучало. Адже, погодьтесь, що воно дійсно є важливим. Треба ж із чогось почати? То чому б не із самих себе?
Люби ближнього свого:)))
|
|
| |
Irzha | Дата: Вт, 19.02.2008, 16:31 | Повідомлення # 8 |
писака-доцент
| Elvis, ну, не знаю... Якби його зробилb суржиком він би, як Буба, випав з контексту...
Смерть Злим Чінгерам і Виробникам Великих Картонних Коробок!
|
|
| |
капуста | Дата: Вт, 19.02.2008, 20:19 | Повідомлення # 9 |
писака-асистент
| побачила то відео вперше більше року тому. досі передивляючись ридаю
зорі- то лише дірки в небі мої мрії - це те на що ти ніколи не погодишся
|
|
| |
lyanochka | Дата: Вт, 19.02.2008, 20:29 | Повідомлення # 10 |
модний писака
| погодьтесь, що деколи ми трохи забиваємо на Україну.... ну, там, в серці... просто берем і тупо втікаємо від нї - дуками, діями, переконаннями... такі картинки повертають назад. і нагадують, хто ми і для чого ми тут.
|
|
| |
капуста | Дата: Вт, 19.02.2008, 20:45 | Повідомлення # 11 |
писака-асистент
| lyanochka, ненаю.... я тепер дружу зі скінами, і якими б придурками вони не були саме серед них бачу найбільше патріотів. але я не про те. взагалі така соціальна рекламка дуже потрібна. щоразу дивлячись шось про діток з сирітських будинків нагадую собі що обовязково маю всиновити одного такого Дмитрика чи Катрусю. все що не йде з голубого екрану закарбовується в памяті. а такі речі - надто сильно. чи то тіко в мене так?
|
|
| |
lyanochka | Дата: Вт, 19.02.2008, 20:51 | Повідомлення # 12 |
модний писака
| ні, капустко, не тільки в тебе... то так і є.......промильнула думка - чуєте, якщо нам зараз десь так років по 17-18, то років десь так через 30-80 ми можемо ще встигнути і побачимо українську Україну...... може, з роками такого відео стане більше, а потреби у ньому будуть зникати??.....ех.... мрії.....
|
|
| |
капуста | Дата: Вт, 19.02.2008, 20:57 | Повідомлення # 13 |
писака-асистент
| lyanochka, на сьогодні міська рада звільнила більше 250 щитів для розміщення соціальної реклами. це як в тому ролику. "непохитна історія. є були будемо"
|
|
| |
ХрисТУСЯ | Дата: Пт, 22.02.2008, 16:41 | Повідомлення # 14 |
зацікавлений писака
Репутація: 1 []
| Люди, ще раз про ролик. Я його також дуже довго шукала і підкажіть, його можна якось скачати??? Або перепишіть мені хтось на диск. Я буду безмежно вдячна.
Коли кохання заходить у двері, розум-вистрибує в вікно.
|
|
| |
Рейдер | Дата: Сб, 23.02.2008, 00:06 | Повідомлення # 15 |
модний писака
Репутація: 7 []
| ХрисТУСЯ, Хто шукає -- той знайде))
Я довго думаю.Довше, ніж роблю.Чим довше думаю, тим менше роблю.Тому що думаю я в основному про те, шо би зробити такого, шоб нічого не робити.
|
|
| |