афоризми
|
|
Yanek | Дата: Пн, 07.01.2008, 01:01 | Повідомлення # 31 |
зацікавлений писака
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
Статус: поза мережею
| "Є лише єдина відмінність між мною і божевільним-я не божевільний." Сальвадор Далі Я не злопам'ятний - я все записую (майор А.С.) Я не злопам'ятний - хату спалю і забуду (гасло українця) Коли одні двері щастя закриваються, відкриваються інші;проте ми часто їх не помічаємо, втупивши погляд у закриті. (Хелен Келлер) ''Двадцять добрих, політично вишколених революціонерів - пропагандистів, організаторів чи бойовиків є більшим досягненням, ніж сотні міжпартійних засідань, що звичайно є змарнованим часом'' (Ярослав Стецько) Не йди за течією, не йди проти течії, якщо хочеш дістатись берега, йди поперек течії.
В неї вже все було давно...
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 07.01.2008, 16:03 | Повідомлення # 32 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 6 []
| це в когось з писак прикольний підпис - не роби завтра те, що можна відкласти на післязавтра.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
Irzha | Дата: Вт, 08.01.2008, 15:28 | Повідомлення # 33 |
писака-доцент
| Шоб у світі залишилися тільки добрі люди, треба просто вбити всіх поганих! Спіши вбити дракона, а то він ше тобі на зло здохне сам. Хіба має значення родовід Ісуса Христа, якшо він Син Божий? Друзі на то вони і є друзі, шоб кинути тебе в найбільш відповідальний момент. Не бери до рота усяку гидоту. Життя як горнятко чаю: багато чаїнок і мало градусів. Але декому наливають через ситечко і навіть з коньяком. Якшо кінь каже тобі, шо ти ненормальний, то, знаєш, цілком можливо так воно і є. Обидва наших гітаристи грали так погано, шо замість квадратів могли видати хіба ромби. Земля, де бігав ти маленьким, є твоїм домом (Скрябін) Міняється мій світогляд. Тепер замість того, шоб кричати в трубку "Передзвони мені" я кажу: "Я тобі передзвоню". Тричі вписаний в Книгу Рекордів Гінеса... випадково. Я не зауважив, шо в мого ангела: обрізані роги, добре схований хвіст, сам він вже давно пермальований в білий колір і взагалі, він якийсь недобрий. Моделі повинні точно відображати реальність, бо без того вони нічого не варті. ("Вступ до економічної теорії") Одяг для гладких і огрядних Його ВЕЛИЧНІСТЬ (Сімпсони) Всім природньо помиляютися. Для чог ж тоді резнки на олівцях? (Сімпсони)
Смерть Злим Чінгерам і Виробникам Великих Картонних Коробок!
|
|
| |
Олянька | Дата: Пт, 11.01.2008, 19:22 | Повідомлення # 34 |
модний писака
Репутація: 2 []
| Є речі, які не треба пояснювати, в які треба просто вірити
Всі ми ангели з одним крилом: щоб злетіти, нам треба когось обійняти
|
|
| |
Lju | Дата: Пт, 11.01.2008, 21:59 | Повідомлення # 35 |
зацікавлений писака
Група: друзі сайту
| Ми любимо тих. хто не любить нас, і ненавидимо тих, хто любить нас...
Що є комедією, а що трагедією, виявляється з часом!
|
|
| |
ХрисТУСЯ | Дата: Пт, 11.01.2008, 22:36 | Повідомлення # 36 |
зацікавлений писака
| Так в житті завжди буває, кого любиш, той не твій, Ну, а хто тебе кохає, не герой із твоїх мрій.
Коли кохання заходить у двері, розум-вистрибує в вікно.
|
|
| |
Тяпа | Дата: Нд, 13.01.2008, 15:29 | Повідомлення # 37 |
писака-балакун
Репутація: 5 []
| 1) Тоді лише пізнається цінність часу, коли він утрачений 2) Сучасні сукні - як колючий дріт: захищають територію, але дозволяють її оглянути. Денні Кей
Не цінуєш коли маєш, а коли втрачаєш !!!
Повідомлення відредагував Тяпа - Нд, 13.01.2008, 15:32 |
|
| |
Elvis | Дата: Нд, 13.01.2008, 15:43 | Повідомлення # 38 |
Admin
| Quote (Тяпа) Сучасні сукні - як колючий дріт: захищають територію, але дозволяють її оглянути.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
lyanochka | Дата: Пт, 18.01.2008, 22:16 | Повідомлення # 39 |
модний писака
Репутація: 8 []
| Щоб заробити на життя, потрібно працювати. Але щоб розбагатіти, потрібно придумати щось інше. Альфонс Карр . . І тільки неписьменні могли читати її думки... Гуґо Штейнгаус Є критики, що вважають твір автора епіграфом до своєї рецензії. Станіслав Єжи Лец. Добавлено (18.01.2008, 22:16) --------------------------------------------- Є три способи відповідати на запитання: сказати потрібне, відповідати привітно й наговорити зайвого. Плутарх.
Серце моє, чуєш, не спи!...
|
|
| |
Elvis | Дата: Сб, 19.01.2008, 00:28 | Повідомлення # 40 |
Admin
| Quote (lyanochka) Щоб заробити на життя, потрібно працювати. Але щоб розбагатіти, потрібно придумати щось інше. Альфонс Карр
|
|
| |
Irzha | Дата: Вт, 22.01.2008, 18:05 | Повідомлення # 41 |
писака-доцент
| Якщо їсти тільки помиті овочі, нафіга тоді імунна система?
Повідомлення відредагував Irzha - Вт, 22.01.2008, 18:07 |
|
| |
Tekkila | Дата: Нд, 27.01.2008, 23:36 | Повідомлення # 42 |
писака-балакун
Репутація: 3 []
| Математика - сушить серцеГюстав Флобер Повністю його підтримую, там нема ніякої творчості, одні цифри...
|
|
| |
Elvis | Дата: Пн, 28.01.2008, 00:01 | Повідомлення # 43 |
Admin
| Quote (Irzha) Якщо їсти тільки помиті овочі, нафіга тоді імунна система?
|
|
| |
Tekkila | Дата: Пн, 28.01.2008, 00:03 | Повідомлення # 44 |
писака-балакун
Репутація: 3 []
| Якщо довго дивитись на мрію, то повилазять очі.[color=blue]Щойно сама придумала
|
|
| |
Irzha | Дата: Ср, 30.01.2008, 13:25 | Повідомлення # 45 |
писака-доцент
| Цитата з якогось форуму хацкерів: комп`ютер не підкоряється законам фізики: глюки появляються нізвідки і файли зникають внікуди. ЇХ об`єм називається "вагою", а вимірюється "метрами".
|
|
| |