Почитайте
|
|
kvitka | Дата: Сб, 22.12.2007, 19:33 | Повідомлення # 16 |
писака-відвідувач
Група: Користувачі
Репутація: 3 []
Статус: поза мережею
| Людиська! Почитайте Іздрика! Особливо раджу "Острів КРК" (невеликий за обсягом). Але справді, глибокий твір... Хоча, кожен твір Іздрика можу сміливо назвати шедевром. P.S. Хоча то для шанувальників постмодерну, текстуальних приколів і т.д. Одні прочитають і скажуть, шо надзвичайно, інші - брєд, треті - взагалі не дочитають...
Політавши хоча б раз, твої очі назавжди будуть прикуті до неба... Одного разу там побувавши, ти приречений на все життя за ним сумувати... (Леонардо да Вінчі).
|
|
| |
капуста | Дата: Нд, 23.12.2007, 18:08 | Повідомлення # 17 |
писака-асистент
Репутація: 6 []
| Quote (kvitka) Людиська! Почитайте Іздрика Іздрик класний, але нікого кращого за Андруховича і кажа... тобто Жадана в сучасній літературі наразі немає)
зорі- то лише дірки в небі мої мрії - це те на що ти ніколи не погодишся
|
|
| |
respect | Дата: Нд, 23.12.2007, 19:36 | Повідомлення # 18 |
Головний писака
Група: Адміни
Репутація: 7 []
| гоните ви всі. так категорично! ви спробуйте купити якусь книжку менш відомих авторів.... почитайте... і зробіть висновки
душу - Богу, життя Україні, а честь - для себе!
|
|
| |
капуста | Дата: Нд, 23.12.2007, 19:49 | Повідомлення # 19 |
писака-асистент
| справа не в відомості автора. кожен обирає те, що йому більше подобається. ніхто не каже, що менш відомі автои чимось гірші. просто ці зараз перебувають на піку слави. і якщо вони вже туди видерлись треба віддати їм належне. один Пако чого вартий. досі ходю під враженнями від його Хуліганів. і роботу Тихолозу саме по них писала. хм... згадала класний випадок зі своєї біографії. якось посеред літа їздила до бабці, в село ясна річ. щоб в маршрутці менше нудитись взяла з собою Кобзар батька Тараса. кумедно так було. силю, читаю собі Гайдамаків аж тут якась тітонька мене питає "а ти в якому класі?" кажу що вже закінчила школу і в універ вчитись іду, а вона мені видає "а ... то вам на літо задали...". тіко вона від мене відчепилась, як якийсь дідок по кількох хвилинах розглядання обкладинки мого чтива питається "ну і як? інтересна книжка"....і не він один такий цікавий був.... після тої поїздки мрію знайти обкладнку "довідник початківця патологоанатома." буду чіпляти її на всі книжки) що читати в дорозі зле знаю...але
зорі- то лише дірки в небі мої мрії - це те на що ти ніколи не погодишся
|
|
| |
zemleni4la | Дата: Нд, 30.12.2007, 00:24 | Повідомлення # 20 |
писака-новачок
Репутація: 0 []
| А я Дереша і Матіос люблю!!! і Раджу вам читати
Потрібно берегти життя, бо за нього навіть можна померти!!!
|
|
| |
Elvis | Дата: Нд, 30.12.2007, 12:33 | Повідомлення # 21 |
Admin
| читав і Дереша і Матіос. От "щоденник страченої" ше з серпня лежить. ніяк не прочитаю. я "солодку дарусю" читав звичайно. нинаю, останнім часом чогось не в захваті від Дереша. хоча книжки в нього хороші.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
kvitka | Дата: Ср, 02.01.2008, 18:34 | Повідомлення # 22 |
писака-відвідувач
Репутація: 3 []
| До речі, іноді перечитуючи стару книжку знаходиш в ній багато чого цікавого і починаєш по-іншому дивитись на речі. Бо я, наприклад, забагато дорослих книжечок переїла в підлітковому віці, в котрих я ше не все могла вшарити настільки, наскільки то було потрібно авторові, щоб справити на мене враження. Ну, "Рекреації" наразі перечитую - взагалі не так сприймається, як 2 роки тому. Кардинально!
Політавши хоча б раз, твої очі назавжди будуть прикуті до неба... Одного разу там побувавши, ти приречений на все життя за ним сумувати... (Леонардо да Вінчі).
|
|
| |
Irzha | Дата: Ср, 02.01.2008, 21:45 | Повідомлення # 23 |
писака-доцент
| Прочитала Емпаір Ве. Жуть. Не читайте того. Бр-р... Досі неприємні враження...
Смерть Злим Чінгерам і Виробникам Великих Картонних Коробок!
|
|
| |
Elvis | Дата: Чт, 10.01.2008, 22:07 | Повідомлення # 24 |
Admin
| прикольну штуку знайшов. почитайте Народжені померти пишуть вірші Народжені померти їх читають Без винятку - чи праведний чи грішний Народжені померти помирають Народжені померти ходять в гості Народжені померти їх стрічають Чи на війні чи просто так - зо злості Народжених померти убивають Народжені померти косять квіти Щоб класти їх померлим на могили Народжених померти люблять діти Яких вони померти народили Народжені у старості вмирати Народжені вмирати молодими За мить до смерті будемо кохати За мить до смерті будемо живими
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
Lju | Дата: Пт, 11.01.2008, 22:03 | Повідомлення # 25 |
зацікавлений писака
Група: друзі сайту
Репутація: 1 []
| я чула це як пісню... досить сумна, але примушує задуматись Добавлено (11.01.2008, 22:03) --------------------------------------------- я чула це як пісню... досить сумна, але примушує задуматись
Що є комедією, а що трагедією, виявляється з часом!
|
|
| |
Irzha | Дата: Сб, 12.01.2008, 23:06 | Повідомлення # 26 |
писака-доцент
| А хто автор?
|
|
| |
Elvis | Дата: Нд, 13.01.2008, 00:22 | Повідомлення # 27 |
Admin
| хз. хтось. той віршик просто по нету гуляє. а автора ніде не пишуть.
|
|
| |
Irzha | Дата: Нд, 13.01.2008, 00:39 | Повідомлення # 28 |
писака-доцент
| Шкода... Хтось старався.
|
|
| |
prostofajna | Дата: Пн, 14.01.2008, 15:13 | Повідомлення # 29 |
модний писака
Репутація: 1 []
| Irzha, всерівно країна мумі тролів рулить!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Irzha | Дата: Пн, 14.01.2008, 15:40 | Повідомлення # 30 |
писака-доцент
| Та! Країна мумітролів рулить. Крихітка Мю там найбільше тру.
|
|
| |