шо слухаємо?
|
|
lyanochka | Дата: Нд, 16.12.2007, 01:25 | Повідомлення # 16 |
модний писака
Група: Користувачі
Репутація: 8 []
Статус: поза мережею
| Ви тут сильно не сперечайтесь!!! (хоча, ви зараз то і не в мережі, щоб сперечатись) Колись, давно-давно, коли світ був радянським, а хліб дешевим, працював один чарівний молодий дядько в Пожежному училищі міста Львова....І був кумедний той дядько..і пари його ніхто не слухав...і сміялися з нього, як он сьогодні ми з Івана Андрійовича...але, кажуть, що він не був найкумеднішим персонажем зі всіх існуючих....але тим безсоромним студентам це не ставало на заваді....і був у нього студент...який сміявся найголосніше...і звали його Дмитро..і був то мій тато...а той чарівний кумедний пан, як ви встигли здогадатись, і був наш пан Сало...і ходив він, що залишається для мене потішним, не в краватці з футбольними м"ячами і сіткої, і навіть не в помаранчовій краватці, а у формі....он-такот.... навіть звання якесь має....
Серце моє, чуєш, не спи!...
|
|
| |
Воїн | Дата: Нд, 16.12.2007, 01:44 | Повідомлення # 17 |
писака-балакун
Репутація: 4 []
| И-и-и... Музика? Сало щось слухає?
Мудрий не скаже, що сталося саме так - він скаже, що так він побачив.
|
|
| |
lyanochka | Дата: Нд, 16.12.2007, 01:53 | Повідомлення # 18 |
модний писака
| ей!!! спочатку про душу, потім про те, як Сало в молодості говорив, а потім зробив вигляд, що я відвела розмову в інший бік-)))
|
|
| |
Воїн | Дата: Нд, 16.12.2007, 02:04 | Повідомлення # 19 |
писака-балакун
| Та, то Тарас почав тут. краще скажемо так: всі ми любимо хорошу музику і всі по різному сприймаємо її, головне, щоб музика не була банальною попсою. А якщо вона такою не є - можна поважати. Тож логіка така: Музику поважаємо і любимо - Тараса(Елвіса) з Салом відправляємо лікуватися.
|
|
| |
lyanochka | Дата: Нд, 16.12.2007, 02:07 | Повідомлення # 20 |
модний писака
| підтримую кандидатуру тільки останнього...хоча...коли прийде Тарас і побачить, якої фігні ми понаписували в цій темі (хоча він почав...а може і не він...менше з тим), я думаю, що за його кандидатуру в мен також виникне бажання проголосувати-)))...(це був знову один із моїх неповторних жартів-)
|
|
| |
Elvis | Дата: Нд, 16.12.2007, 14:47 | Повідомлення # 21 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 6 []
| народ, не гоніть тут на мене, бо ваша доля на тому сайті повністю залежить від мене.
Elvis forever На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
|
|
| |
lyanochka | Дата: Нд, 16.12.2007, 15:29 | Повідомлення # 22 |
модний писака
| та де ти міг таке подумати???? -)ми дуркували собі-) по-доброму, чес слово!!!!
|
|
| |
Lju | Дата: Нд, 16.12.2007, 21:34 | Повідомлення # 23 |
зацікавлений писака
Група: друзі сайту
Репутація: 1 []
| Який настрій, таку музику й хочеться слухати... якщо аж дуже веселий, то Linkin Park, Maroon 5, Sum 41, SOAD (але дуже мало пісень, які не дуж тиснуть на мозок), Evanescence, Limp Bizkit... А як сумненький, то Друга Ріка, ОЕ, Бумбокс... А загалом це все фігня, оскільки я оброжнюю більшою мірою не виконавця, а певні пісні (може навіть і одна , напр. Сліпкнот)... головне вдалий вибір під настрій Добавлено (16.12.2007, 21:34) --------------------------------------------- Бумбокс: Та4то, Одна, Е-mail, На восьмом етаже...( не пам'ятаю як називається), Ніч ОЕ: (Вулиця, Ночі і дні, Моя мала, Квітка... Лінкін парк - по-моєму, все... Кому Вниз - ліра Друга ріка: з хв, день-ніч, шансон.. Еванесенс - Хелло Монте крісто - будемо разом, Львів, Скай - зникаю, дике почуття, Те, що треба.. Тартак -Буча-чака, Мила Скрябін - мовчати Таліта кум - сльози Сіріли, Буде нам з тобою що згадати... ..... я одразу всього не згадаю
Що є комедією, а що трагедією, виявляється з часом!
|
|
| |
Воїн | Дата: Пн, 17.12.2007, 00:27 | Повідомлення # 24 |
писака-балакун
| Елвіс, від тебе навряд залежить твоя власна доля. , а про чужу мовчу ваще. Ихихихихихихи... А мені подобається слухати музику зранку в мршрутці. У мене тоді такий ліричний настрій. І музика йде - просто шик. Не люблю музику, коли втомлений, хібащо дуже мелодійну і дуже тихо. А ранком я свіжий і музика мене наповнює, роблячи ранок прекрасним.
|
|
| |
prostofajna | Дата: Пн, 17.12.2007, 22:25 | Повідомлення # 25 |
модний писака
Репутація: 1 []
| Lju, та шо на восьмом етаже то хоттабьіч:)(я теж люблю цю пісеньку, і взагалі бумбокс)
|
|
| |
Воїн | Дата: Пн, 17.12.2007, 22:38 | Повідомлення # 26 |
писака-балакун
| Знаєте де ще класно слухати музику? На нічному пляжі з дівчиною, дивлячись на темне море, місяць. Єх то класно...
|
|
| |
Slayer | Дата: Сб, 22.12.2007, 20:46 | Повідомлення # 27 |
зацікавлений писака
Репутація: 0 []
| а я думав тут про музику говорять а тут як завжди Петрович з Тарасом спорять.Карочє краще LINKIN PARK нема нічого.а ше 30seconds to mars класна група.во!
YOOOOOOOO!
|
|
| |
капуста | Дата: Нд, 23.12.2007, 19:34 | Повідомлення # 28 |
писака-асистент
| хм... класна тема... в всіх свої смаки... і всі на своїй хвилі. ги.... в мене з тою хвилею така кумедна історія була...фактично пройшла повний етап трансформації музичнмих вподобань від Бітлів до Боба Марлі з Елвісом Преслі потім перейшла до Кобейна з Андрієм Середою і нарешті завершила свій шлях Дейві Хевоком... тож про Хевока...того що соліст АФІ. в когось тутай може є їхній останній альбом?
зорі- то лише дірки в небі мої мрії - це те на що ти ніколи не погодишся
|
|
| |
zemleni4la | Дата: Нд, 30.12.2007, 00:33 | Повідомлення # 29 |
писака-новачок
Репутація: 0 []
| А я люблю український ( переважно львівський) рок: Opium Inkunabula Lobotomia SKinHaTe Карна Гадюкіни Кула Мертвий Півень Ніагара тол тостер фЛІТ ну і звичайно класику року: Apocalyptica, Metallica, Nirvana, Depeche Mode, Guano Apes, Queen, Scorpions,
Потрібно берегти життя, бо за нього навіть можна померти!!!
|
|
| |
капуста | Дата: Нд, 30.12.2007, 13:48 | Повідомлення # 30 |
писака-асистент
| zemleni4la,
зорі- то лише дірки в небі мої мрії - це те на що ти ніколи не погодишся
|
|