Форма входу

Світлина "Дня"

Наше опитування

Чого найбільше не вистачає факультету журналістики?
Всього відповідей: 164

Міні-чат

Друзі сайту

Stud-Times Львівські флешмоби

Балакають про:

  • шо слухаємо? (106)
  • дещо для навчання (4)
  • Коли ти востаннє?.. (500)
  • Кого ти підтримуватимеш на президента? (9)
  • І ше одна забавка (127)
  • Статистика


    Ви увійшли як Чужий | Група "Гості"

    Писаки

    Фрізбі - Побалакати

    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
    • Сторінка 1 з 2
    • 1
    • 2
    • »
    Побалакати » Інтереси та розваги » Спорт » Фрізбі (справді хороший вид спорту)
    Фрізбі
    ElvisДата: Пн, 10.12.2007, 18:15 | Повідомлення # 1
    Admin
    Група: Адміни
    Повідомлень: 433
    Репутація: 6 []
    Статус: поза мережею
    Фрісбі
    Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
    Перейти до: навігація, пошук

    ФрісбіФрісбі (англ. Frisbee) — поширене ім'я літаючих дисків, які, в основному, зроблені з пластика, діаметром 20-25 сантиметрів, із загнутими краями. Зроблені диски таким чином, щоб аеродинамічно летіти, коли їх кидають і ловлять.

    Наразі в продажу знаходиться велика кількість різноманітних фрісбі (літаючих дисків).

    Історія
    В кінці 40-х років ХХ сторіччя американські громадяни майже поголівно марили неопізнаними літаючими об'єктами. Чим і скористався Уолтер Фрідеріх Моррісон. Спадковий винахідник (його батько — творець автомобільної фари) придумав в 1948 році "літаючу тарілку", яка ззовні нагадувала НЛО (фінансував Уоррен Франскайоні). Онднак, той перший диск був невдлий. Післі ряду удосконалень і експерементів тарілка з пластику зроблена Моррісоном в 1955 році стала непогано ширяти над землею і перетворилась на ходовий товар, а в 1957 за його згодою літаючі тарілки почали випускати під торгівельною маркою "Pluto Platter" компанії Wham-O в Сан-Габріелі. В той же час Студенти Єльського університету у вільний від навчання час кидали один в одного жестяними підставками для пирогів фірми Frisbie Pie Company. Назва "фрісбі" настільки популярною серед студентів, що представники Wham-O перейменували свої літаючі тарілки на Frisbee — кілька букв були навмисно змінені, щоб Frisbie Pie Company не змогла відстояти своє право на фірмове найменування в суді.

    Гра фрісбі
    Існує багато різновидів ігр з фрісбі. Найпростіший - звичайне кидання фрісбі двома чи більше гравцями із рук в руки так, щоб тарілка не торкнулася землі.

    Ultimate фрісбі

    Ultimate фрісбі - командна гра, яка чимось нагадує дитячий піонербол. Щоб грати в Ultimate фрісбі потрібно мати гарну реакцію, моторність і витривалість.

    Поле - прямокутної форми із зонами (end-zone — як в американському футболі) на кожному кінці. Розміри центральної частини поля - 65 на 35 метрів, із зонами по 22 метра, що прилягають до коротших боків поля.

    Початок гри - початок розіграшу кожного очка починається з розміщення команд на передніх лініях зон, які захищаються командами. Команда, що захищається, вводить диск у напрямку нападаючої команди.

    Рахунок. Щоразу, коли гравець ловить диск у зоні суперника, команді зараховується очко. Гра відновляється після кожного очка, причому диск уводить команда, що виграла попереднє очко. Фінали великих змагань тривають, поки одна з команд не набере 21 очко або більше з мінімальним розривом в 2 очка. Такі ігри можуть тривати близько 2 або 3 годин. Інші матчі звичайно проводять до меншого числа виграшних очків, або з обмеженням за часом, що зменшує тривалість гри, тим самим, не даючи гравцям сильно утомлюватися.

    Рух з диском. Диск може передаватися за допомогою паса (обов'язково в повітрі) товаришу по команді в будь-якому напрямку. Піймавши диск, гравець повинен зупинитися, зробивши не більше 3-х кроків. Дозволяється обертатися на місці на одній нозі (як у баскетболі). Гравець, що володіє диском (thrower - "кидаючий"), має 10 секунд для паса. Захисник, що прикриває кидаючого (marker - "блокуючий"), рахує від 1 до 10 з перервою в секунду. Якщо кидаючих не зробив кидок до слова "десять", диск переходить до команди, що захищалася. Тільки одна людина може прикривати гравця з диском, інші не повинні перебувати ближче 3-х метрів від гравця з диском. Дск переходить до іншої команди також, якщо пас не закінчений (тобто диск торкнувся землі через поганий пас, гравець нападаючої команди упустив його, диск опинився за полем, перехоплений або збитий на землю гравцем з іншої команди). У цьому випадку команда, що захищалася, отримує диск і стає нападаючою.

    Фоли. Фізичний контакт між гравцями є порушенням правил. Заважати руху гравців забороняється. Якщо в результаті порушення відбувається втрата диска, то гра відновляється так, як би втрати диска не було. Якщо гравець, що порушив правила, уважає, що він їх не порушував, то диск вертається гравцеві, що кидав.

    Суддівство. Гравці відповідають за порушення правил і меж поля. Гравці самі вирішують спори.

    GUTS

    GUTSGUTS — спортивна гра, у якій беруть участь дві команди, від одного до п'яти гравців в кожній. Ціль гри полягає в тому, щоб першими набрати 21 очко. Перед початком гри команди розміщуються один навпроти одного, на відстані 14м. Гравець повинен кинути диск у суперника так щоб той не зміг його піймати. Якщо гравець не ловить диск чисто (без жонглювання), то кидаюча команда одержує очко.

    Ця гра розвиває навики кидка диска, а так само вміння ловити диск однією рукою. Double Disc Court Короткі правила

    Double Disc Court

    Double Disc CourtВ Double Disc Court (DDC) можна грати як на вулиці, так і в залі. Площадка для гри повинна бути рівною. Ігрове поле складається із двох квадратів зі сторонами по 13 метрів на відстані 17 метрів один від одного. Межі квадратів бажано виділяти яскравою стрічкою. Гра проходить з використанням двох дисків по 110 грам кожний. Для цього підійдуть навіть найпростіші диски, що продаються в будь-якому спортивному магазині. У грі беруть участь дві команди по двох людини в кожній. Кожна команда захищає свій квадрат.

    Напад. Нападаючий гравець (гравець із диском) прагне кинути літаючу тарілку так, щоб: 1) вона приземлилася й залишилася у квадраті команди-супротивника; 2) обоє (або один з) опонента(ів) одночасно виявилися в контакті з обома дисками.

    Захист. Гравці, що Захищаються, прагнуть: 1) захищати свій квадрат, ловлячи диски, які можуть приземлитися й залишитися у квадраті; 2) уникати одночасного контакту обох (або одного) гравців(я) з обома фрісбі.

    Очки. Одна з команд одержують одне очко якщо: 1) інша губить фрісбі; 2) диск приземлився й залишився у квадраті іншої; 3) інша команда кидаєте диск, який летить за межі квадратів.

    Одна з команд одержують два очка (Double - дабл) якщо: 1) в іншій команді один з гравців перебуває одночасно в контакті з обома дисками; 2) один диск перебуває в руках одночасно двох гравців іншої команди, інший впав у квадрат цієї ж команди і залишився в ньому; 3) обидва диски впали у інший квадрат і залишилися там; 4) один диск фрісбі упав у квадрат іншої команди і залишився в ньому, а другий диск один з гравців цієї команди кинув за межі поля.


    Elvis forever
    На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
     
    ElvisДата: Пн, 10.12.2007, 18:15 | Повідомлення # 2
    Admin
    Група: Адміни
    Повідомлень: 433
    Репутація: 6 []
    Статус: поза мережею
    Стратегія: Найбільше часто використовувана стратегія для "дублювання" опонентів - запуск фрізбі супротивникові дуже повільно або дуже високо. Аналізуючи політ першого диска, другий диск запускається так, щоб він потрапив на половину супротивника одночасно з першим.

    Захищаючись, опоненти повинні впоратися з фрізбі, що прилітають одночасно. Вони повинні піймати диски й кинути їх назад супротивникам, але не повинні бути в контакті з ними одночасно. Якщо вони не зможуть піймати фрізбі, і він залишиться на їхній половині, вони втратять очко. Вони втратять два очка, якщо обидва диски приземляться у квадраті або вони одночасно будуть у контакті з дисками. Щоб уникнути втрати очків, гравці повинні успішно захищатися від "задублювання". У міру наближення двох дисків до них, вони повинні вирішити, як піти від спроби "задублювання". Гравці можуть або піймати й швидко відправити назад перший диск перше ніж піймати другий диск, або один із гравців може підкинути на льоту один з дисків, даючи іншому гравцеві досить часу, для того щоб впіймати й відправити назад інший диск. Підкинутий диск може бути пійманий і відправлений опонентам, для спроби "задублювання" їх. Постійні спроби "задублювання" опонентів і способи відходу від них, роблять цю гру захоплюючою.

    Протягом кількох секунд, гравці змінюються в ролях нападаючих і тих, що захищаються. У гравців є великий вибір стратегій різних варіантів, що включають, кидки і їх позиціонування. У цю гру краще грати суперникам однакового рівня, але вона однаково захоплююча для гравців з будь-яким рівнем. Навички кращих гравців містять у собі рухливість, швидкість, силу, уміння правильно вловити момент, точність, уміння ловити й підкидати.

    Freestyle фрісбі

    Freestyle фрісбіФрістайлери — спеціалісти по вишуканим і красивим фінтам. Вони вміють крутити фрісбі на пальці, супроводжуючи це прижками, обертаннями наколо себе, підніманням ніг, перекиданнями, недовгими польотами, зависанням на місці і тому подібними фінтами. Це значить - з диском можна робити все, що завгодно.

    Головна мета - зацікавити і завести глядачів.

    На змаганнях все це оцінюється суддями, які ставлять бали за складність трюків та артистизм. Можна виступати як парою. так і одному. Весь сенс в тому, щзо виступ має бути показовим і максимально насичений трюками.

    DiscGolf фрісбі

    DiscGolf фрісбіВсі дуже схоже на справжній гольф, тільки замість м'ячиків- диск, замість лунок - спеціальні кошики, замість ключок - руки. Ціль та ж, що й у гольфі. Потрібно пройти якусь дистанцію за найменшу кількість кидків, тобто закинути диск в усі мішені. До речі, про мішені. Мішені в DiskGolf - здорові кошики, повиті металевими ланцюгами, які дуже нагадують садомазохіські пристосування з німецьких порнофільмів. На зразок різних ключок для різних ударів у гольфі, в DiskGolf є різні диски для різних ударів: Drivers, Mid-Range, Putters.

    Beach/Snow фрісбі

    Пляжний фрісбіПляжний фрізбіи - самий приємний з ігор з диском, у тому числі й у смислі знайомства із засмаглими дівчатами. Особливу принадність додають сильний вітер, мала заселеність пляжу й, природно, учасниці й болільниці в бікіні. Але для справжнього професіонала пляжний фрізбі - це, насамперед, можливість робити божевільні lay-outs, тобто падати, як тільки можна, намагаючись піймати диск.

    Один з варіантів пляжного фрізбі - сніжний фрізбі, що дозволяє робити не менш круті й запеклі lay-outs. А якщо на полі є лід, то стає ще веселіше, але травми стають неминучі.

    Dog фрісбі

    Dog фрісбіДиски фрісбі стають все більш популярними серед собаководів. Основний плюс собачого фрісбі — це то, що "друг людини" завжди приносить диск назад, хоча цьому собаку ще потрібно навчити. Є ризик, що через кілька годин активної гри фрісбі, яке весь час попадає в зуби пса, буде згризене до невпізнаваності.

    В професійному Dog фрісбі проводяться два типи змагань: 1) "вільного польоту"; 2) "міні - дистанції".

    У турі "вільного польоту" команда може принести свою власну музику й виконати будь-який трюк без обмежень часу, але зараховані можуть бути тільки трюки, які починаються або закінчуються з кидка диска, який собака впіймав. Інакше кажучи, якщо собака тільки стрибав вгору, щоб взяти фрізбі з рота або руки, трюк не зараховується.

    Рахунок ведеться по шкалі від 1 до 10 і ґрунтується на ступені їх скадності. Злагоджене завершення трюку — підсумок складної командної роботи. Оцінюється також унікальний маневр і пригуча обдарованість собаки. Стрибки вгору самого кидаючого (хендлера), що енергійно посилає собаку на надмірну висоту, очки команди збільшувати не будуть.

    Тур "міні - дистанції" оцінюється за шкалою очків за кожне піймане фрізбі у відведений час. Фрісбі впійманий менш ніж з 20 ярдів ( 1 ярд - 91,44 сантиметрів ) не зараховуються, лов від 20 до 30 ярдів одержує 1 очко, лов від 30 до 40 ярдів дає 2 очка. Все, що більше 40 ярдів дає 3 очка. Додаткові пів-очка дає будь-який лов, у якому всі чотири лапи собаки відірвані від землі.

    Фінали складаються з одного тура "вільного польоту" і одного — "міні — дистанції".

    Дух гри
    У фрісбі особливе значення надається чесній грі й майстерності. Змагальний дух вітається, але лише тоді, коли це не шкодить взаємоповазі гравців, дотриманню правил або задоволенню від гри. Це й мають на увазі, коли говорять про дух гри (Spirit of Game) — філософії фрісбі.

    Інтернет фрісбі ресурси
    Ultimate фрісбі в Україні (Київ) - http://ultimate.com.ua/ru/?g=news&a=89
    Алтимат фризбі у Львові - http://www.frisbee.lviv.ua/

    Отримано з http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D1%96%D1%81%D0%B1%D1%96


    Elvis forever
    На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
     
    ElvisДата: Пн, 10.12.2007, 18:17 | Повідомлення # 3
    Admin
    Група: Адміни
    Повідомлень: 433
    Репутація: 6 []
    Статус: поза мережею
    фотки.
    Прикріплення: 5098564.gif (3.5 Kb) · 6551285.jpg (0.0 Kb) · s7808 (0.0 Kb)


    Elvis forever
    На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
     
    ВоїнДата: Пн, 10.12.2007, 19:35 | Повідомлення # 4
    писака-балакун
    Група: Користувачі
    Повідомлень: 105
    Репутація: 4 []
    Статус: поза мережею
    Кому впадлу читати так коротко.
    Уявіть собі рекбі, замість м*яча тарілка. Ще це безконтактний вид спорту. себто не можна штовхатися іт.п.
    Мета це дати пас так, щоб твій партнер зловив тарілку в зоні суперника. Зловивши тарілку можна тільки стояти на місці.


    Мудрий не скаже, що сталося саме так - він скаже, що так він побачив.
     
    ElvisДата: Пн, 10.12.2007, 20:12 | Повідомлення # 5
    Admin
    Група: Адміни
    Повідомлень: 433
    Репутація: 6 []
    Статус: поза мережею
    2 воїн. ти так пояснив, шо навіть я, не знаючи про той офігенний вид спорту, вирішив, шо то повна фігня. насправді гра набагато складніша. основними елементами успішної гри є: тактика і техніка. до техніки належить якість виконання кидків і вміння правильно відкритись до розкидуючого. а до тактики - різні схеми пересування по полю, створення різних можливостей до проходження в енд-зону (зону суперника). от ми з петровичем і ромком вже деякий час займаємось. і я вам скажу, шо кращої командної гри я не знаю. повірте, я їх перебавився.

    Elvis forever
    На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
     
    ВоїнДата: Вт, 11.12.2007, 00:04 | Повідомлення # 6
    писака-балакун
    Група: Користувачі
    Повідомлень: 105
    Репутація: 4 []
    Статус: поза мережею
    Хи-хи... А ти поясни мені що таке футбол і шоб мені цікаво стало. Щоб зрозуміти - тре спробувати, от і вся мораль. Думаєш комусь цікаво читати то що ти вставив з вікіпедії? smile

    Добавлено (11.12.2007, 00:01)
    ---------------------------------------------
    Насправді, фрізбі це такий кайф!!!!!!!!!
    Потрібно грати, щоб зрозуміти smile
    Тож якось потрібно буде організувати вилазку, де ми, фрізбісти, покажемо свої уміння wink

    Добавлено (11.12.2007, 00:04)
    ---------------------------------------------
    А! ще хотів додати, що Фрізбі це не просто забава, як лови чи хустинка, це вид спроту. До того ж з фрізбі проходять світові чемпіонати.


    Мудрий не скаже, що сталося саме так - він скаже, що так він побачив.
     
    BoraДата: Ср, 12.12.2007, 15:11 | Повідомлення # 7
    писака-відвідувач
    Група: Користувачі
    Повідомлень: 54
    Репутація: 1 []
    Статус: поза мережею
    Воїн : Особисто мене ваше фрізбі не прікалує взагалі, бо не бачу ніякого сенсу гри, незважаючи на те, що одного разу шпіляв з вами. От скажи шо всі інші пацани про фрізбі думають? От ти стоїш і дивишся як ви швиряєте тарілку-- погодься шо смішно не тільки для мене. А от реальний футбол пошпіляти на снігу під час фізкультури--це ти дійсно відчуваєш прікол ігри. А про такий "мажорний" вид спорту, як фрізбі дізнався виключно від тебе. Ну ок, Петрович, не ображайся, я сказв тільки свою думку. Але, як то кажуть, про смаки не сперечаються...

    Bora
     
    ВоїнДата: Ср, 12.12.2007, 21:33 | Повідомлення # 8
    писака-балакун
    Група: Користувачі
    Повідомлень: 105
    Репутація: 4 []
    Статус: поза мережею
    Пф-ф-ф-ф... Обгрунтована думка - нічо не скажеш.
    Що пацани кажуть? Ти проводив опитування?
    Те, що фрізбі не розпіарено, як футбол чи баскетбол, чи волейбол то ясне діло. Ти ніколи ще нормально не грав у фрізбі. Якби ти давав дупля, що то таке або пацани давали дупля, то я би з вами міг говорити. Розумієш, я грав у футбол і знаю що то таке, а ти у фрізбі не грав, тож не мож мати ніякої об*єктивної думки про фрізбі, а те, що тобі смішно - банальне невігластво. От і всі тут питання. З фрізбі проходять світові чемпіонати, тож це не просто якась напівгра - це сформований, повноцінний вид спорту. А те, що фрізбі не розпіарене по всьому світу, то інша справа. Фрізбі молодий вид спорту навідміну від футболу. Коли футбол уже грали на рівні світових чемпів - фрізбі тільки но вигадали, як просто кидання тарілки: тож не тре дивуватися, ЩО МОЛ ДІЗНАВСЯ ТИ ВІД МЕНЕ ПРО ФРІЗБІ. Якщо фрізбі було би таким давнів видом, як футбол, то його можливо би грали з дитинства. Той, хто не грав ні разу у футбол: може те ж саме про футбол сказати: смішно, 22 придурка бігають за м*ячем
    Рівняти фрізбі і футбол - не логічно, бо футбол це набагато старший вид спорту... тим більше тим, хто не вміє навіть грати нормально у фрізбі...
    Такі зауваження, типу це смшно - банальне і необгрунтоване!!! Властиве людям, які керуються на стереотирпи!!!


    Мудрий не скаже, що сталося саме так - він скаже, що так він побачив.
     
    ElvisДата: Чт, 13.12.2007, 17:02 | Повідомлення # 9
    Admin
    Група: Адміни
    Повідомлень: 433
    Репутація: 6 []
    Статус: поза мережею
    чуваки, не сваріться. я, наприклад, з дитинства грав в футбол кожну вільну хвилину. і я нічо проти футболу не маю, бо то реальна гра мільйонів. але, коли я попробував нормально пограти фрізбі (до речі, на ту секцію я спочатку записувався просто шоб з фізкультурою схалявити, але то було тіки спочатку), то я зрозумів, шо на фрізбі зовсім інший і дуже цікавий принцип гри. тепер я граю фрізбі кожну вільну хвилину. до речі, на фрізбі дуже важлива витривалість. в футболі такої витривалості непотрібно. там є якісь секунди, коли ти можеш відпочити. а в фрізбі потрібно завжди рухатись, вміти відкритись, рванути в енд-зону. то набагато складніше. тепер я люблю поганяти і фрізбі і футбол - два зовсім різних види спорту. а Bori на то, шо йому смішно дивитись на фрзбі, скажу, шо він трохи не правий. все, шо толком не знаєш, виглядає кумедним, тим більше то є справа смаків. мені, наприклад фрізбі з самого початку видалось дуже ефектним і красивим спортом. там так само можна чудити прикольні фінти. а то шо пацани думають? то шо ти пропонуєш нам не грати в фрізбі, бо пацани шось там думають? хай собі думають шо хочуть, вони мають на то право, але то нічо не міняє.

    Elvis forever
    На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
     
    BoraДата: Чт, 13.12.2007, 20:32 | Повідомлення # 10
    писака-відвідувач
    Група: Користувачі
    Повідомлень: 54
    Репутація: 1 []
    Статус: поза мережею
    Петрович, по-перше ти мене не так зрозумів, а по-друге не треба так багато звіздіти, бо я тільки сказав свою думку. Твоя думка теж є цікава, але в деяких випадках я би з тобою не погодився.
    Просто я особисто грав тільки один раз грав у фрізбі і реального пріколого від гри не відчув, взагалі не дав дупля нормально в правилах.
    Ну не знаю, можливо ви праві, але кожен завжди залишається при своїй думці...


    Bora
     
    ElvisДата: Чт, 13.12.2007, 20:39 | Повідомлення # 11
    Admin
    Група: Адміни
    Повідомлень: 433
    Репутація: 6 []
    Статус: поза мережею
    отак найкраще. до речі, в такій суперечці не можуть бути праві, бо комусь шось подобається, а комусь - ні. просто потрібно поважати думку іншого. давайте зійдемся на тому, шо для кожного свій вид спорту найкращий і то ніхто не вправі міняти чи шось вказувати.

    Elvis forever
    На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
     
    BoraДата: Чт, 13.12.2007, 23:28 | Повідомлення # 12
    писака-відвідувач
    Група: Користувачі
    Повідомлень: 54
    Репутація: 1 []
    Статус: поза мережею
    Ага, золоті слова!

    Bora
     
    ВоїнДата: Пт, 14.12.2007, 20:59 | Повідомлення # 13
    писака-балакун
    Група: Користувачі
    Повідомлень: 105
    Репутація: 4 []
    Статус: поза мережею
    Я люблю футбол і не казав ніколи, що то поганий спорт. Смішним може бути все, але як то кажуть: раденькі, бо дурненькі.
    Ніхто не каже, що всім має подобатися фрізбі, але казати, що то смішно і пропонувати мені згодитися, що це не тільки ти Боро так думаєш... а ще потім на парі, між іншим, казати, що я спорт "ПОЗОРЮ" - це вибач некоректно. Звичайно, що я емоційно написав, то вже соррі, ну, всі ми помиляємося і не стримуємося - головне визнавати це. Ти теж не дуже стримуєш емоції, коли я твої інтереси зачіпаю.
    Я не сміюсь, коли ти, Боря, розповідаєш про міні-футбол. А знаєш чому? Тому що я стараюся поважати твої слова, а не сміятися з них. Коли ти щось кажеш і я цього не розумію: я не сміюсь, а обдумую твої слова, адже вважаю, що ти просто так нічого не кажеш. Але якщо ти не будеш ставитися до моїх слів так ніби я кажу все просто так - щоб поговорити, то не дивуйся, що і я змінюю ставлення твоїх слів.
    Так ти можеш не розуміти моїх вподобань, але мені дуже прикро, коли ти замість напрягтися, щоб їх зрозуміти (не розділити - зрозуміти) - смієшся. Розумієш, якби ти був просто якимось лєвим чуваком: я б і слухати тебе не став - послав на... і проблємам кінець. Але ж нам з тобою вчитися ще 5 років... Розумієш?
    Просто я до тебе, скіко знаю, ставився добре, а ти мені таке закидаєш. Та то півбіди фрізбі, але ж ти не стараєшся рахуватися з моїми інтересами - ВЗАГАЛІ!!!!!!!!!!! Це мені не приємно: хоч мож змінити ставлення, мож продовжувати закидати мені такі фрази. Але памятай: відповідати за свої дії будеш сам.
    І замість думати, що я поганий і починаю на тебе гнати - задумайся чому ж це я так роблю. І чи не спонукаєш ти мене до цього. Інтелегентну людину вирізняє те, що вона старається нікому не заважати. От я завжди намагаюся це робити, тіко щось не помічаю цього з боку інших.


    Мудрий не скаже, що сталося саме так - він скаже, що так він побачив.
     
    ElvisДата: Ср, 09.01.2008, 18:51 | Повідомлення # 14
    Admin
    Група: Адміни
    Повідомлень: 433
    Репутація: 6 []
    Статус: поза мережею
    фрізбі форевер. мали ми турнір 4-го. матеріал щодо теми тут

    Elvis forever
    На світі є дві нескінченні речі: людська тупість і Всесвіт. Щодо другої я сумніваюсь - А. Ейнштейн.
     
    Дідько_пелехатийДата: Чт, 10.01.2008, 20:26 | Повідомлення # 15
    писака-відвідувач
    Група: Користувачі
    Повідомлень: 53
    Репутація: 2 []
    Статус: поза мережею
    Як вже було сказано, то просто діло смаків і уподобань, тому давайте будемо толерантні один до одного)

    Добавлено (10.01.2008, 20:26)
    ---------------------------------------------
    що справді обурює так то вислови "то ідіть кидати свою сковородку", але то питання здається не тут обговорюють(


    не з'їм, так понадкусую:))
     
    Побалакати » Інтереси та розваги » Спорт » Фрізбі (справді хороший вид спорту)
    • Сторінка 1 з 2
    • 1
    • 2
    • »
    Пошук: